• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis: inget drippelidropp? Men menskänningar - hmmmm, låter bekant... Du är gravid så det så.

    Nenne: trist med färgen.

    Jag ska ha årets sista kurs idag och imorgon, jag är hur oladdad som helst. Efter denna vecka är jag ledig i typ 17 dagar!!!

    Maken kom hem sent igår (när jag redan sov) och inatt vaknade jag av att jag hörde att han spydde! Shit shit shit. Tänkte "VINTERKRÄKSJUKAN" och tankarna flög runt i skallen på mig. Typ "måste ringa mamma så hon kan ta hand om Moa om maken är för dålig för att orka, shit jag har kurs - tänk om jag smittar alla?" Men han spydde bara en gång så förmodligen är det ngt han ätit. Annars hade jag ju inte vågat gå till jobbet pga smittorisk.

  • muggles

    EA: jag skulle köpt fler stickor - det är alltid bättre att veta (även om det innebär trist besked) än att gå och fundera, det sistnämnda tar alltid mer energi.

  • muggles

    Lappis: ge en sak som symboliserar en upplevelse (tänk picknickkorg med innehåll för framtida picknick, smakfull kokbok för framtida god middag el likn).

    *tillbaks till kurssliderna* (BOOORING!)

  • muggles

    Lappis: vad heter den sidan där din man läser svenska nyheter på engelska? Tänkte tipsa vår tysk på jobbet...

    Håller på och läser ikapp- återkommer med kommentarer

  • muggles

    Lappis: du är gravid, det har vi ju bestämt denna gång. Jag fick också bruna fläckar (några dagar innan BIM iofs) och trodde att det var kört men det var ju Moa-bus som var på G!

    Min sista kursdag för i år är över - JIPPPIIIIIIEEEEEEE! Känns som efter en tenta ung...

    På vårt julbord finns alltid en sill köpt på lösvikt (Abba-burkar går bort för mig), den heter kräftmarinerad sill. God som godis!!! Den köper vi på en stor ICA-affär här i Götet som har "allt", jag åker gärna en extra runda för den sillen. Annars gjorde faktiskt Piggelin goda egna sillar till en midsommar för länge sedan (tror det var ICA-recept). Limesill, balsamvinägersill och ngn ajvar relish-sill som var himmelsk!

  • muggles

    Vi fick faktiskt en generös bonus i år (vi dubblade omsättningen från förra året som redan då var bra). Den ska jag lägga på ett nytt skidställ. Maken hade spanat i Hemsedal och rapporterar att Norröna och ngt annat norskt märke har snyggt i år! Tips ngn?

    AM: kan du inboxa mig namnet på det där berömda upplevelseföretaget (din mans)?

  • muggles

    Är det inte glöggfika nu??????????? *plopp, kluck-kluck-kluck*

  • muggles

    Helvetes jävla piss!!! Då hjälpte det inte att vara positiv heller då GAAAAAAAAAHHHHHHHHH

    AM: tack - tycker mig känna igen det företagsnamnet? Men det var nytt el?

  • muggles

    Jag sällar mig till GROUMPFFF-kramen! Fasen vad ledsen man blir. Nu när man hängt här sedan 1800-talet kallt så känner man verkligen mer er som kämpar på, det känns ju som om man känner varandra (el varandras spottings iaf ) rätt bra.

    Piggelin: men de var verkligen supergoda! Särskilt den där Ajvar-sillen. Jag försökte mig på att göra den för kan det varit 2 år sedan(?) men jag tyckte inte min blev lika god. Så i år blir det kräftsillen igen. Har ni gran redan - vår är bara på planeringsstadiet än

    Igår stod Moa med uppsträckta armar och sa "Mamma mamma mamma" och ville komma upp i famnen. Det värmer i hjärtat. Mamma var det första ordet hon sa i våras men nu i höst har hon blivit restriktiv med det ordet - det har varit "pappa" för hela slanten. Men sedan han var i Hemsedal så har jag kommit i ropet igen Annars är senaste ordet "bebis" (vi har läst "Bebis jobbar" - jättegullig! julklappstips).

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!