• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Själv så blir det definitivt bara ett barn i den här familjen. Från början var vi inställda på två men ska det ta 3-6 år att få ett så känner jag att vi inte orkar mer... och är för gamla för ett syskon.

  • Lapinette

    Vad jag har hört så är det jobbigt att få barn nr 2 men därefter så är det ingen skillnad MEN vad vet jag??!!

  • Lapinette

    En av mina väninnor har räknat ut att hennes båda döttrar (födda när inpå varandra) kommer att vara i tonåren när hon går in i klimakteriet. Det kommer nog att bli tufft!

  • Lapinette

    Frejis - vad spännande! Håller tummarna och skiter det sig så innebär det ju bara att vi kommer att ruva närmare varandra än tidigare (om din kommer sent och min tidigt).

    Hur i hela fridens namn har du orkat läsna på denna galna tråd EA&MJ? förresten, vi har samma skostorlek .

    I övrigt så trodde jag att jag var gravid igår men inte idag m a o allt är preeeecis som vanligt!!! Önskar så att jag kunde stänga av de där små grå. Satt faktiskt på bussen till jobbet imorse och funderade på när, NÄR, detta kommer att gå över. Jag menar kommer jag någon gång i framtiden sitta där precis innan BIM och vara nonchalant, inte ens veta om att snart är det dags? Åhhh, vad jag önskar och längtar efter det.

  • Lapinette

    Julklappar, vad är det?

    Mamma har precis kommit hem efter 3 veckor i Indien. Ska kanske höra med henne vart vi ska fira jul i år. I min familj köper vi inga julklappar utan brukar skrapa trisslotter istället MEN det slinker alltid med något litet iallafall och sen köper vi alltid till barnen (som i detta fall är brorsans två tonårssöner). Jag råkar ju ha min brors, mammas och min pappas (fast honom kan jag ju räkna bort numera) födelsedag precis efter jul så jag lägger istället ned pengar och köper rejäla födelsedagspresenter.

    Makens släkt däremot ... där måste man köpa julklappar! I år firar vi inte där och jag hoppas vi kan undvika åka ned i närheten av jul (för då blir det ju bara att man ska fira en annan dag). Har istället sett till att svärmor kommer hit så jag slipper (för det blir ju jag som springer omkring och köpet till hans farmor, mormor, faster, moster ... bara damer kvar i den släkten).

    Sorry, stort ego-jul-inlägg.

  • Lapinette

    EA&MJ - ja, hade jag inte haft tjejerna här inne så hade min familj och mina närmaste vänner blivit tokiga. Tänk dig att tjata om ägglossning, mens, hormoner i 2,5 år!!!

  • Lapinette

    Ore - en av anledningarna till varför min frissa inte fått klippa upp mitt hår för kort och det tog lång tid innan hon övertalade mig till kort page. Jag måste kunna sätta upp det när jag tränar. Liksom dig hatar jag när jag får håret i ansiktet. Det går bara inte! Men jag har lyckat få till det, lite trixigt var det i början.

    Jag sitter och letar på hur länge man måste spara kvitton och kontoutdrag. Håller ju på och rensar och gör fint i vårt kontors/gästrum. Hittade att kvitton och räkningar ska sparars i 3 år, deklarationspapper 8 år, lån 10 år och husköp/renoveringar för alltid men hur är det med lönespecar och kontoutdrag? Jag har nog alla sen jag började jobba ...

  • Lapinette

    AM - lönespecar då? Har som sagt alla från mitt första sommarjobb på PK-banken . Ganska skoj att se den lönen jag fick då ... eller ska vi säga tragiskt för den månadslönen låg på 6 700 kr!!!

    Gällande deklaration är det 6 år men eftersom vissa papper hade något med 2 år att göra (kom inte ihåg vad) så är det bättre att man sparar dem i 8 år. Helt ok för min del.

    Gällande kontoutdrag så går det ju att få på banken men det kostar en summa om man vill ha något bakåt i tiden. Min make har två stora filesystem med sparade papper tänk om jag kunde få honom att gå igenom dem (önsketänkande) för han lär nog ha trott att man ska spara saker i minst 10 år (som det är för företag).

  • Lapinette

    Märks det att min första jobb råkade bli på bank. Jag är som en jäkla sorteringskatalog. Samma sak på jobbet men jag har förbättrat mig. I promise! Inte samma ordning nu som för 8 år sedan. Då vågade inte assistenterna gå in på mitt rum för om de inte ställde tillbaka en pärm på mm så såg jag det direkt. Shit, tråkig, fyrkantig ... MOI?!!!

  • Lapinette

    CB - vad är det för något????!!!! Har ju bara testat en gång och det var ju under tvång ... då min läkare tvingade mig för han trodde jag var gravid.

    Förresten, nu tror jag nog att jag är gravid igen . Som sagt, det är inte ens varannan dag nu utan varannan timme.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!