Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM/Nenne, det KAN ju faktiskt vara så. Även om hon mörkade så pass att hon skyllde på nån "Så här blir barn till" eller vad den nu hette som dom lånat på biblioteket.

    AM, jag minns inte riktigt var vi köpte det. Vi köpte det till förra lägenheten och sen åkte det in i förrådet när vi fick duschkabin och kom inte fram förrän nu när vi slängde ut kabinen.

  • Telemarkgrrl

    AM, då lär vi ses där. Jag är på väg till samma ställe as we speak.

  • Telemarkgrrl

    Lappis, jadå, AM stod där inne i affären när jag kom dit.

    AM, tack för tipsen, ska prova hemma.

    Koko, kul att första dagen på jobbet känns bra!

  • Telemarkgrrl

    Jag skulle också vilja höra lite mer om Ciccis dejtande med Boris Becker!

  • Telemarkgrrl

    Lappis, haha, nej inget sånt kul! Bara lite husmorsknep.

    Muggles och Piggelin med medföljande barn och makar kom till vårt hotell och åt frukost i lördags. Väldigt trevligt! Fast Moa gav min man arga blicken när han försökte flörta med henne.

  • Telemarkgrrl

    Lappis, du la ju ut dina bröllopsbilder där någon gång, det är klart att sånt lockar besökare. Min besöksstatistik gick ju genom taket när jag la ut våra badrumsbilder.

  • Telemarkgrrl

    Lapinette skrev 2008-11-03 14:57:46 följande:


    Telis - men för att veta att du hade badrumsbilder så måste de ju ha läst här?! Gällande våra bröllopskort så "pratar" jag ju aldrig om dem utan de ligger där sedan urminnes tider.
    Lappis, jo men jag tror att det är massor med smygläsare här. Det är ju nästan 2000 klick på den här tråden redan bara sen igår. Om du dessutom skriver regelbundet i ett par trådar till som säkert också läses av en massa folk så känner dom väl igen ditt nick och blir nyfikna och går in och tittar?
  • Telemarkgrrl

    BS, våga vägra bära Iris tycker jag. Det är ju jättefel att bära tungt när man har ont i ryggen och hon börjar ju bli så stor nu att hon kan gå själv.

    (Fast det är ju lätt att tycka en massa saker när man inte själv är i samma situation. Det är bara det att jag tycker så synd om dig, jag har själv haft jätteont i ryggen dom senaste två åren och har äntligen, peppar, peppar, blivit lite bättre med hjälp av naprapat och träning.)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!