• Ore

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lapinette och Oms: Håller tummarna för er!

  • Ore

    Ingen Oms än?

    Lax hoppar jag, kanske lär mig äta det så småningom...?

    Moa verkar vara en väldigt klipsk tjej, banan är jättegott!!! Och häftigt att hon lär sig prata så snabbt att hon lyckas överraska!

  • Ore

    Nackdelen med FB, helt klart... Hmmm, måste nog lägga in litet mer bilder där, tror jag. Var ett tag sedan jag var inne nu.

    Tjejnamn är vi rörande överens om Beatrice (sedan diskussion redan innan vi ens funderade allvarligt på barn, den dök upp som fråga i en mina vänner-bok för vuxna.

    Killnamn har vi ingen aning om. Jag gillar Jonathan och Gabriel (just nu i alla fall).

  • Ore

    Har samma anledning som Lappis att vara med på FB, kompisar en bra bit bort. Och även om man kan maila m.m. så var det bra att ha ett ställe att ladda upp bilder och visa varandra.

    Oms: Hoppas att det löser sig med nytt jobb för dig snart.

  • Ore

    Här har regnet övergått i snöblandat regn... Och jag muttrade rätt bra när jag skulle gå på lunch och paraplyet var trasigt, när jag väl kommit ihåg att ta med det.

  • Ore

    Vad ni fick fart bara för att jag var på möte ett tag...
    Okej, kanske inte "för att" men medan jag var på möte i alla fall. Fattade inte hur många sidor det var, så när en leverantör ringde mig nyss så sa jag att jag var upptagen ett tag till, de fick komma upp om en kvart

    Tapeter behöver jag också kolla, ska lägga länkarna bland favoriter... Även om tapetsering inte är än på ett tag behöver jag nog ta tag i detta. Och så gillar jag planeringsarbetet bättre än det praktiska arbetet (idag skulle det innebära ösa isolering... Nej tack. Titta på tapeter låter roligare).

    Ska omedelbart ge mig in och skriva något i min presentation och se om det gör att man kan se bilden i ett större format...

    Sedan återstår att se hur länge jag vågar ha bilden så... Vill ju inte att min syster, som planerar bröllop och kollar in hit ibland, ska se mig i en tråd angående barnkarusell... Då lär jag få förklara en del, och jag vill ju vara hemlig ett tag till. Även om hon lär bli den första som får veta, efter mig och maken och er...

  • Ore

    Japp, bilden är litet större... Kolla på.

    Vill någon se mer bilder på mig så kan ni säga till, jag kan inboxa den e-mailadress jag har registrerat mig med på FB...

  • Ore

    Telis: Läckra tapeter... Undrar vad jag kan få maken att gå med på i tapetväg.

    Just nu funderar jag på vilken färg jag vill ha i hall/vardagsrum/kök. Är litet inne på att ha isblå- ljust turkost kakel i köket, så någon färg som inte blir "too much" på stora utrymmen, men inte heller för tråkigt. Och det måste vara färg för vi ska lägga någon typ av "grov puts" eller vad det nu var, på väggarna i vardagsrummet, så för att ha det litet enhetligt får det bli samma färg i övriga utrymmen.

    Men sovrummet borde man kunna ha en läckert mönstrad tapet i. Och gästrummet kommer jag inreda heeeeelt som jag vill (min pysselhörna ska in där också, maken tror han har fått en vinstlott som fått mig att gå med på att han får ha de två mindre rummen som sina "lekrum", men han verkar inte ha fattat att det är i dessa rum som våra barn ska bo så småningom?)

  • Ore

    Nenne: Japp, det är superkul!

    Jag har bara litet beslutsångest angående i vilken ordning jag ska ta det... Men jag tror jag ska börja med att välja stensort och nyans till bänkskivorna i köket, sedan kakel och väggar, och sist golv. Eller tänker jag fel?

    Gästrummet blir blått, ska nog kolla på några häftiga fondväggar...

    Sovrummet är jag inne på att ha i mörkrött och grått (snygg färgskala!!!). Ett badrum i någon färg som matchar valnöt bra. Blått kanske? (Älskar blått). Det andra badrummet blir nog vitt/grått/svart. Ett gult och ett grönt rum för ev kommande barn. Inget rosa till mina barn, inte! (Men det blir nog målade rum, så man kan ändra ganska lätt... Måla på litet bårder och kanske måla litet rosa om det kniper...)

  • Ore

    Lappis: Ja, men då bör det betyda att än så länge är allt väl. Håller alla tummar jag har för att alla ägg blev befruktade och nu delar sig och har sig precis som de ska.

    (tycker för övrigt att världen är skyldig att se till att det händer massa andra bra grejer när det regnar och vädret är kasst...)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!