• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Frullan: jag ska koka min glögg och dricka med gott samvete!

  • fru AM

    Det här blir värre och värre - nu vill jag ha vit choklad med körsbär också

  • fru AM

    LAppis: inboxa mig ditt mobilnummer

    *skriver upp pistagelängd också på inköpslistan*

  • fru AM

    NU går jag. Ska köpa mig något alldeles eget godis att snaska på och inte berätta här ...

    Vi som brunchar ses på Elverket på söndag! Om ni ser ett långhårigt vitblont troll som kryper på våffelbuffén så är det Livia
    Puss & Kram

  • fru AM

    Liten: trots att det känns jättejobbigt när de dråsar ur vagnen så brukar det gå bra. Vagnar är ju rätt låga nuförtiden! Men visst, det är en påminnelse om att använda selen. Livia har "tack vare" storebrors två fall ur vagnen i späd ålder varit kedjad sedan sittinsatsen började användas (när hon var fem månader). Men det verkar som om barn måste få sitt mått av fall tillgodosett ... Hon har flera gånger trillat från vår säng och från matstolen istället ... Mindre mår säkert fint!

    Livias kusin (som är ett halvår äldre) satt i somras på sin pappas axlar. I en tiondels sekund missade han att hålla i hennes ben och då kastade hon sig bakåt ... platt fall med huvudet rakt ner i marken från 1,90:s höjd ... Han var inte poppis hos sin fru just då. MEN det gick bra. Både med huvudet och förhållandet ...

  • fru AM

    Hejhej! Så kul att träffa er alla! Fast man hinner ju bara prata med en bråkdel känns det som när man sitter på en lång rad ... Hursomhelst längtar jag redan till nästa gång!!!

    Kram

  • fru AM

    Och jag lyckades ju inte prata med dig alls, Nenne, i dag på brunchen! Jag glömde liksom att cirkulera ... Hoppas Stockholm får njuta av dig snart igen så vi kan ordna ny trådträff!

    Om inte annat så borde det kanske bli en eller annan maskerad för att fira någon lil-Hoppe eller lill-Nenne ...

    Vickan - bra att ni börjat prata i alla fall. Försök igen - det lossnar nog även för maken så småningom.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!