• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vickan - jag och maken var ju lite ambivalenta i våras till att skaffa en tvåa (eller trea, för mig) - vi hade massor av för- & motargument (bl a vår ålder=mot, fördel med syskon nära i ålder=för) men insåg någongång efter midsommar att vi kommer ALDRIG bli så odelat FÖR eller EMOT (och båda två samtidigt) att vi kan säga entydigt VI KÖR, eller VI SKITER I DET. Så då sa vi: Vi låter det bli som det blir (=slutar med piller och och låter slumpen/ödet avgöra). Så blev det för oss

  • fru AM

    Men Lappis: Var inte det där en BIM-lista snarare än än ÄL-lista?

    Koko: jag tycker du är jättefin i lugg - såg rockig ut!! Själv har jag försökt klippa lugg i flera år men min frisör (som har väldigt hög svansföring) vägrar. Då bytte jag frisör (fast på samma salong) och tror ni inte han vägrar också! Får tydligen göra luggklippet själv om det ska bli något?

  • fru AM
    Telemarkgrrl skrev 2008-11-10 12:02:12 följande:
    AM, vilken underbar frisör som säger vad han tycker!
    Men jag blir ju helt överkörd varenda gång jag klipper mig ... Vi kanske ska byta frisör du och jag!?
  • fru AM

    Koko: ja tack, vill gärna ha tips på frisör. Hörde precis att min Gustav på SachaJuan på Sturegatan kanske ska flytta på sig ... så då är det bra att ha alternativ!

  • fru AM

    Smart koko - så blir inte salongen fullbokad av smygläsare! Tack!

  • fru AM

    Lappis: Håller med koko - jag tänkte verkligen igår: NU ser jag att hon (du) är halvjapanska! Har inte tyckt det synts förut. Du är jättesnygg både med och utan lugg!

    Det där med blodgrupp. Jag är nästan säker på att det står på den där militärbrickan man fick som liten och som barnen får hem i brevlådan när de är några månader-ett halvår? Eller har jag fel? Jag minns också att vi testade oss själva i gymnasiet på naturkunskapen så det kan ju inte vara så komplicerat. Testet i kokos länk funkar säkert bra.

  • fru AM

    Hej Mugglan! Fick inte med mig någon i familjen på att vilja äta tårta i fredags - det närmsta jag kom var brorsan som ringde spntant och sa åt mig att köpa bakelser. Så det fick bli ett gäng katalaner (mazariner med hallonsylt och glasyr). Mums!

    Det ka hända att ma är lite äldre när man får den där brickan. Det enda jag vet är att Livia fått den (fast jag har ingen aning om var den är ...)

    Jag kan till min glädje upplysa er om att jag precis fick hem ett brev där det stod vad jag har för blodgrupp samt att jag är såväl HIV- som syfilis-negativ samt är immun mot Rubella (vad det nu är). Men det är ju helt knäppt att man inte ska kunna köpa ett blodgrupperingstest på apoteket (man kan ju köpa massor av andra tester där: borrelia, klamydia t ex)

  • fru AM

    Muggles: Jag tror att det handlar om just att ge barnet ett syskon. Att ge dem varandra. Det är rätt bra att ha någon att förhålla sig till, luta sig mot både under uppväxten och sedan när de gamla föräldrarna skall tas om hand ...

    "Skaffar" man ett barn så ska man nog tänka sig för innan man av bekvämlighetsskäl "låter bli att skaffa ett till"... Jag förstår er så väl - tänkte precis som ni förut!

    Sedan kan man nog dessutom tänka på att det är första året som är jobbigt - och det går ju fort. Sedan har ju syskonen i de allra flesta fall glädje av varandra och ni har glädje av att de har varandra - så då blir det ändå bekvämt i slutändan.

    Tänk en vända till! Kram!

  • fru AM

    Oms: tack för info om metallbrickan. Fast jag är säker på att min egen bricka har blodgrupppen inpräntad (fast det kan ju min mamma ha fixat i efterhand)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!