• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Och jag har tillbringat eftermiddagen med att polisanmäla min telefon som försvann på lunchen (telis, sitter du med en ny fin telefon nu eller?? ), googla på b12-brist och checka av mååånga symptom på det, och, ja, det är nog det jag hunnit med...

    Och nu tänker jag signa ut, gå och handla och sen åka hem!
    Trevlig helg allihop!

  • _koko_

    Telis - Ha, jag visste väl att det var du! Ge tillbaka den bums!

    Liten - Trist med huset! Det säljs väldigt fina hus i mitt område till väldiga underpriser just nu, tror man kan göra ordentliga kap om man vågar. Det gör inte vi, köper man något innebär det ju oftast att man måste sälja något, och risken finns ju att det man säljer också rasat i pris...

    EA - Hoppas det inte kommer mer, men det finns gott om glögg under deppmanteln annars.

    Lappis - Hoppas du mår bättre (låter som det), trist med förkylning!!

    AM - Var äär du??
    Samma fråga till cicci!

    Kramar till alla!!

  • _koko_

    (sen har vi ju inte haft några tankar på att flytta tidigare, så det känns ju dumt att börja fundera på det bara för att kanske göra ett kap...)

  • _koko_

    Och DÄR var AM, hej!!! Jobbig helg, helt klart!! Hoppas bm fattar att hon ska återkomma NU till dig, med lugnande besked också, tack!

    Hestra till bebis, lät dyrt.
    Måste köpa ullstrumpor till conny som blir så kall om fötterna, vart köper man det?

  • _koko_

    Mmmmm, tårta, det var längesen...

    AM - Måste köpa riktiga vantar till conny, har bara fleecedito än så länge, får se om jag slår till på hestra eller hittar något lite mer budget. Tack för tips om sockar! Overall köpte jag billigast möjliga på kappahl i höstas, tänkte att han ändå inte kommer slita ut den nu första vintern och jag tror att jag kommer få rätt i det. När det blir dagis nästa vinter behövs nog något mer slitstarkt.
    Sen verkar didrikssons overaller få jättedåligt i alla tester, trots sitt dyra pris, det är typ det jag vet om overaller...

  • _koko_

    AM - Vråldyra var ordet, my godd!! Har mycket svårt att vänja mig vid att barnytterkläder kostar lika mycket som vuxenkläder! Jag kan ju iaf använda mina ytterkläder i flera år... Och visst kan man sälja begagnat om man nu inte får syskon, men då måste man ju administrera det också...

  • _koko_

    AM - Connys overall är inte bävernylon, så den är rätt rörlig, även om inte han är det (han funderar mest på hur man egentligen går i skor). Hur det är med vattentätheten vet jag inte, han har inte varit ute så mycket ännu.

    Mrs B - Undrar också hur det är med Malte?

  • _koko_

    Shit, vad fort det gått den här gången, lappis... Du är iaf outstanding på att kläcka ägg!! Hoppas din kropp fattat att det är dags att hyra ut livmodern till ett av dem i 9 månader den här gången...

    Jag insåg precis att jag kommer att boma precis lagom till jul nästa gång, kul!
    Men det är klart, den här gången ska vi ju lyckas, med gelékapslarna att gnugga sig mot och telis kladd kan det väl inte gå fel???

  • _koko_

    AM - Kan det vara så att företaget på B inte uppdaterade sajten förrän igårkväll? Jag fick nämligen ett spännande mail från dem och undrar nu om jag kommer få en låda till för samma pengar?!

    Frejis - KRAAAAAM! Jätteledsen att du mår dåligt, men nånstans känns det som att du tagit hela den här resan hittills lite för bra, nångång spricker fasaden liksom. Skönt att de har en kurator som du kan få prata med, tycker det är jätteviktigt att "våga" göra det!

    Ang helgöppet plockades jag på självaste första maj, men de kanske har dåligt med personal på CvL just nu? Och landstinget har ju mindre pengar, så där kan man kanske förstå att de inte servar på helgen (även om jag tycker det är puckat).

    AM - Skööönt att det slutat droppa!!!

    EA - Lästa första inlägget på den här sidan och trodde att mensen kommit, men så var det ju inte! NÅN borde verkligen plussa den här månaden...

    Cicci - KRAM!!!!!

  • _koko_

    muggles - Avundsjuk!! Nä, connys sömn har inte ordnat sig. Han sover bra varannan natt typ, inatt vaknade han 3 gånger före midnatt (det har nog aldrig hänt förut...), och sen låg jag vaken i två timmar innan jag kunde somna om! Det är nära till hands (när man är trött) att skylla på sambon och hur mat/sömn funkar/inte funkar på dagarna nu när han är hemma med conny, men det kan jag ju inte göra! Jag tror att det har med omställningen att göra samt åldern, men vi måste ju lösa det tillsammans, inte skylla på varandra. Förnuftigt va?!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!