• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM - Jo, jag vet, men det skulle kännas så fel att inte göra dem själv på något sätt... Fast jag kanske kan nöja mig med att designa dem, så länge jag hittar någon som gör dem EXAKT som jag vill. När jag tänker efter KAN det ju vara lite jobbigt att göra 200 inbjudningskort själv...

    Inspirationsresa till barca, absolut!

  • _koko_

    Lappis - OJ, det är klart vi åker till NY, jag har ju gnällt hur länge som helst att jag är den enda i hela väääärlden som inte varit där... Då kan ju sweetan vara med också!

    Ore - Rodnar lite, borde ha tänkt på det från början!

  • _koko_

    Ok, nu har jag bläddrat tillbaka och antecknat. Har glömt kommentera två saker:

    - Överlämning. Läste tråden du refererade till ore, och vi är såååå överens!!

    - Präst. Då varken jag eller sambon är troende är kyrkvigsel inget alternativ. Att ha Thomas Di Leva som vigselförrättare vore däremot MAGISKT.

  • _koko_

    Lappis - Ja, det var ju knepigt. Det är väl dock det som sägs som anledningen de månader man inte ägglossar, att follikeln tillbakabildas? Men 3 verkar ju lite väl tycker jag. Nåja, som sagt, det är kvalitet som gäller!

    muggles - Ja, färgtema! Guld är ju redan bokat, så guld och vad? Lila? Ja, lila är snyggt med guld. Och lila gillar jag. Och sambon faktiskt, även om det såklart är mitt bröllop, vad han tycker spelar ju ingen roll.

  • _koko_

    Bra idé med förmingel på grand, men bara bruden och tärnorna förstås. Tycker nog att hår och make kan göras på grand också. Vi bokar några sviter helt enkelt.

  • _koko_

    AM - Japp. Lila detaljer, så som tunna sidenband på inbjudningarna och i våra smycken (ametister och vita diamanter).

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!