Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nenne, eeeh, inte är jag SNÅL inte. Men vi pratar ju inte om en klocka till MIG. Om den var till MIG skulle jag inte tveka.

  • Telemarkgrrl

    sweetstreet skrev 2008-12-04 21:16:31 följande:


    Telisdu jag glömde också TACKA för att du gjorde det fantastiska jobbet att livrädda vårt gamla strandsatta galleri!! DU är en ÄNGEL!! Och om jag hade varit lite rikare skulle jag absolut köpt den där klockan - till DIG!!!!
    Gulliga gulliga du!!
  • Telemarkgrrl

    Lappis, det har hänt mig flera gånger att jag har fått betala mer för att valutakursen ändrats eller för att bränslet blivit dyrare. Antingen har jag haft extrem otur eller också är det ganska vanligt.

    Jag tycker nog att det är okej också. Det är ju nu resebyrån ska betala sina kostnader och dom kan inte veta ett halvår i förväg exakt vad deras kostnader bli. Det kan bara bli en uppskattning och om verkligheten diffar mycket måste dom ju revidera priserna. Om dom skulle stå för valutarisken i kanske ett halvår eller ett år hade dom antagligen sett sig tvungna att ta ut en hög extra avgift redan vid bokningen och det skulle ju drabba alla resenärer oavsett om valutan gick upp eller ner.

    Men jag håller med om att det är jädrigt dåligt att dom aldrig sänker priset när det går åt det hållet.

  • Telemarkgrrl

    Frejis, jag glömde säga häromdagen: Om du skulle hitta någon mascara som funkar på dig, säg till mig! Jag är också allergisk och kan därför aldrig sminka mig heller.

  • Telemarkgrrl

    Ähum, jag får visst ta tillbaka vad jag sa om att dom aldrig sänker priserna. Jag fick just precis ett mejl från Langley som sa att dom sänker priserna på alla resor i januari med 1500 kr.

  • Telemarkgrrl

    Dom kanske inte har sålt så många resor i januari så nu vill dom pusha lite för dom resorna medan det runt jul och nyår är sån efterfrågan att dom kan ta ut den där extra avgiften?

    Man vet ju att det är mycket dyrare runt jul och nyår än i januari men visst känns det surt att betala många fler tusenlappar då.

  • Telemarkgrrl

    Men då har du ju haft tur hittills iallafall eftersom det har hänt mig ganska många gånger.

    Men jag tror att det bara hänt på charterresor eftersom man ofta bokar tidigt och betalar sent, reguljära resor har jag betalat vid bokningen och då har jag aldrig fått någon extra avgift i efterhand.

  • Telemarkgrrl

    Men Lappis, då går ni ju miste om en hel veckas skidåkning!? I Serre!

  • Telemarkgrrl

    Oj, stackars Victor!! (Och stackars mamma och pappa! )

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!