Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Koko
    sitter med en massa carmex på truten. men vet inte om jag fick liniment för hästar istället, för jäklar vad det känns som tigerbalsam om läpparna! Ska det va så?! VA?!? VVA?!?!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    Ömma boobs (dock inte lika nära sprängning som igår), finnar här och var (hela hakan, i tinningarna och en på överläppen, vad fan gör den där??) och igår kväll hade jag väldigt ont i tjejmagen. Men jag vet ju att jag har alldeles för långt kvar till BIM för att detta ska betyda ett jota. Själv då? Vad säger tempen!?!?!
    Maken sa igår (och har påpekat det säkert 3-4 gånger innan dess) att jag är så varm innan mens. Och när jag berättade hur det ligger till så sa han att det stämde ju med hur det var förra cykeln för då hade han först sagt att jag var så varm men 2 dagar innan sa han att jag var som vanligt igen, och då visste jag ju tyvärr varför... Men det kanske är inbillning, eller också ligger vi väldigt tätt.

    Am
    Carmex är någon sorst lypsyl som Sweet skickade med mig till Koko.

  • nennesjuttioåtta

    jag är en blandning av plånbokstömmaren och vadådå samt en släng av gör-det-sedan. Har alla lönespecar kvar sen -94 som sentimentalt minne men eldar upp räkningarna efter ett år. Dålig på att spara kvitton, tyvärr.

  • nennesjuttioåtta

    *doftar övertränad häströv om läpparna*

    Lapinette
    Nu satte jag lunchen i halsen... IIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHH fastjagvetattjaginteborde men ÅÅÅH! Vad jag hoppas ännu mer nu och är nästan övertygad om att det blir maskis!!!! Men bry dig inte om mitt inlägg, det är säkert inget konstigt med det där.. *visslar oskyldigt*

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    Men OJ vilket rabalder! Hoppas så att han kryar på sig snart och att alla besök hos diverse doktorer går bra!

  • nennesjuttioåtta

    Efterlyser återigen den där knappen som indikerar gravid eller ej genom färgglada blinkningar i naveln.

  • nennesjuttioåtta

    heloouuuu sweetieeee!
    Gött att se dig här igen (om än för ett kort inhopp!) Hoppas ni är rädda om varandra där borta! Såg E som bi - Oh. My. Godis vilken sötnos! Vilket datum plussade du? Ifall att vi kan räkna det som inte bara ett turdatum, utan ett högst vetenskapligt bra dag att testa på. menar jag.

    Liten
    skit med krånglande program! Vad är det som inte fungerar?

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    Alltså, nu måste jag ju sätta på (!) popcorn-maskinen! Det här kommer att bli så spännande! Värsta plusvågen på ingång!!!!!! Vilken dag är du på nu då?
    Jag förstår inte heller, ska inte lutealfasen ALLTID vara samma? På mig verkar den ju svänga lite si och så på efter ÄL utan ett endaste plus i sikte (men jag kanske är låghormonare, FLs favoritförklaring )

  • nennesjuttioåtta

    Gårdagens gravidsymptom:

    Maken tyckte min röv såg bredare ut.

    Vad svarar man på det? Knappast 1 vecka före BIM som ett säkert tecken på att man är på tjocken direkt...

    Idag:
    Ömma bröst. Men lite pösiga.
    Känner mig som kissnödig men är det inte. Tror mer på lätt urinvägsinfektion fastän jag nog aldrig haft det.

    Själv då, mrs Bunnyrabbit?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!