• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Cissi - du är så gullig som sitter och läser och letar upp info åt mig. Jag vet inte vad jag ska tro mer än att jag ställer in mig på att tempen dalar imorgon och att mensen kommer.

  • Lapinette

    Försöker få det till att jag faktiskt inte hade ÄL så där tidigt men kan omöjligt tolka min kurva till något annat när den hoppar upp från 36,3 till 36,7 och sen håller sig där uppe. Det andra alternativet är att min lutealfas inte alls är i fas utan kanske är 16-17 dagar denna månad (helt jäkla plötsligt). Som sagt ... den som lever får se.

  • Lapinette

    Gällande frysen så fick ju t ex min kollega ut 12-14 ägg vid varje IVF (hon gjorde totalt 4 st) men aldrig något ägg som var tillräckligt bra för att frysa så det där kan variera väldigt.

  • Lapinette

    Alla arbetskamrater sprang kvickt härifrån så här sitter jag mol alena. Ska jobba en stund till sen drar jag ut sladden, tar datorn under armen och går hem.

    Ikväll blir det spinning och sen pizza på Ciao med ett glas rödvin . Skulle nog helst vilja bälja i mig en hel flaska men ska väl inte förstöra mina fina testresultat så här på upploppet inför nästkommande IVF.

  • Lapinette

    Frejis - trist men jag joinar säkert dig imorgon. KRAM

  • Lapinette

    Gott med vin och pizza och mår absolut bättre och mer avslappnat nu än tidigare i veckan. Kunde inte låta blir när jag kom hem (10 minuter mellan jobb och träning) och stoppade tempen i munnen. Den låg låååågt nu! Visserligen ska man testa samma tid och efter att ha sovit en hel natt men jag tror nu på att det kommer att visa lågt imorgon och sen kommer tanten lagom tills BS's syssling kommit hit med sin gravmage på middag. Jag är faktiskt inte bitter!

    Frågade maken ikväll (igen) om han vill leva med mig även om jag aldrig kan ge honom ett barn. Hann inte ens avsluta meningen för han visst hört den frågan några gånger förr. Nej, nu är jag så där jäkla likgiltlig igen och känner vi skiter i det här. Orkar inte! Säger som nenne ... vi säljer lägenheten och drar runt jorden i 1 år istället.

  • Lapinette

    Frejis - sjukt att de inte har öppet på helgen för hur i herrans namn ska man kunna planera in sin cykel? Hoppas det funkar för er så att du får ditt ägg tillbaka i december så vi kan gruvas och må riktigt jäkla dåligt tillsammans.

  • Lapinette

    Cissi stor kram tillbaka! Du är så himla gullig som kollar upp fakta och skickar hejarop. Ja, den låg 0,5 lägre och så som den borde ligga om tanten kommer. Vi får se imorgon bitti men jag är ganska så säker att det kommer att se likadant ut.

  • Lapinette

    Jag har faktiskt slutat hoppats och det känns så jäkla mycket bättre för psyket. Sitter istället och kollar på resor (som vanligt).

  • Lapinette

    Ja, i natt kommer jag sova gott med vin och pizza i magen. Kommer inte ligga och vrida och vända på mig för att känna efter om det är stickningar eller mensvärk i magen.

    Ja, det är betydligt enklare att planera semestrar/resor än barn.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!