• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Telis - är det verkligen så? Kan det inte finnas ett litet ensamt ägg som blir befruktat??!!

    Själv har jag suttit och läst några IVF-bloggar samtidigt som jag kuverterar tråkiga säljbrev. Nästan så jag suttit här och bölat.

  • Lapinette

    Fast ska också tillägga flera av tjejerna är numera gravida! Ooootroligt! IVF kan faktiskt funka på 3:e eller 4:e försöket.

  • Lapinette
    fan vad livet är orättvist Telis! Men hoppas ÄD blir er lösning. En tjej på FL står på tur i december men de är visst par nr 2 dvs får tjejen ut tillräckligt med ägg så går vissa till nr 1 och resterande till nr 2. Helt nytt för mig!
  • Lapinette

    AM - läser en hel drös med bloggar men följer dem inte mer än att när jag får tid över eller kommer ihåg så går jag in och kollar vad som hänt och oooopppsss nu går några av dem omkring och kräks eller mår skitdåligt psykiskt (rädda för tidigt missfall). Den jag kände igen mig på var en tjej som gjort 5 IVF och nu bestämt sig för att gå vidare i livet. Man känner så igen sig i hennes beskrivning från den första inseminationen, hoppet tills menshelvetet kommer varje månad efter så många försök.

  • Lapinette

    Gillar kramar ... så jag tar gärna en!

  • Lapinette

    Usch Telis, den har inte jag läst ... och vill nog inte läsa. Nej, livet är inte rättvist för i sådana fall hade vi haft en bunt med ungar allihop.

  • Lapinette

    Våra vänner som adopterat från Ryssland gjorde ju 5-6 IVF och hon blev nästan alltid gravid men fick missfall. En gång lyckades hon behålla barnet ända upp till vecka 16. Det hon säger numera är att IVFerna var inget problem. De hade hon klarat galant bara hon sluppit alla MF. Fast visst, hon har fortfarande sina äggstockar kvar men hoppet är borta för länge, länge sen.

  • Lapinette

    Köpte alltid med mig tarte tatin + lite ostar när jag var nere i Frankrike. Min dåvarande pojkvän älskade äppelkaka. Mums!

    Har precis läst att en av tjejerna som lyckades bli gravid på sin sista IVF har utomex. Skit och fan! Har för mig att det var något liknande vid förra IVF'n.

  • Lapinette

    Ingen gosnos och jag är så nyfiken på hur det gått för henne!

    Sitter här trött och lite snuvig. Lätt deppig och uppgiven faktiskt. Känns nästan som jag börjar ta ut den sista IVF'ens resultat redan. Sjukt, jag vet men just nu känns allt piss .

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!