• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lunch!

  • _koko_

    nenne - Det var väl en av grejjerna på vår lista "hur man blir gravid"? Och var det inte det borde det varit med.
    Jag har ju rätt lång cykel (typ 32 dagar), men har för mig att vi ligger rätt lika, och jag räknar bim på lördag eller söndag.

    MEN, det intressanta är ju att du inte börjat spotta ännu, eller hur?! Jag har koll på dig...

    MSW - 23e december, ja, har inte mensen kommit då låter det som en bra dag att testa.

  • _koko_

    EA - Spottings kommer av att prog-nivån sjunker "i förtid", och därför tar jag (höll på att skriva äter, men det gör jag ju INTE), progg-vagitorier nu för att se om det gör någon skillnad. Och det gör det ju eftersom jag inte fått några spottings ännu.
    Har tänkt tanken var jag ska vända mig om det nu skulle fungera (dvs om jag dessutom blir gravid), för då vill jag ju att det ska FORSKAS på det här!!

    Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg.

    Cicci - När åker du söderöver? Måste ju lämna över dina kläder!!

  • _koko_

    nenne - Vet inte vad jag ska skriva just nu. Lappis jävla mens är alldeles för färskt i minnet för att jag ska våga tro något. Men HOPPAS gör jag för allt vad tygen håller!!

  • _koko_

    lappis - Jag har bara tagit varannan dag (på kvällen)! Så det är ju bevisligen inte så mycket som behövs för min del... Egentligen gjorde jag så mest för att jag är snål och inte tyckte vi hade fått till ett riktigt försök den här gången (2 kn*ll i äl-tider, ingen uppvärmning alls), men nu verkar det ju räcka för spottingsen iaf.

    EA - Tyvärr är det pest eller kolera. Man är inte så mysig med kladd i muffen heller, även om det är färglöst...

    immunologi tycker jag är väldigt intressant. Endo är ju en immunologisk(?) sjukdom!

  • _koko_

    Jag har precis uppmärksammat att vi snart är uppe i 6000 inlägg!! Heja oss!

    Tycker även jag att det är skönt att du kan skratta lite också lappis. Kommer ihåg när katten dog, trots att ma nvar hemskt ledsen kunde man ju inte låta bli att skratta t ex när conny gjorde något roligt. Tycker det är ett sundhetstecken.

    Undrar också var telis är!

  • _koko_

    Oh, nu kom jag på något jag tänkte på häromveckan:

    Såhär i julhandeln måste ju vara ett guldtillfälle att få sig en liten småtting?!! Alla stressade föräldrar som springer runt med 20 julklappar under armen och ett barn i varje hand. De skulle säkert inte ens sakna den lille.

    nenne - Kvistarna finns säkert kvar i morgon också. Det kan jag faktiskt till och med lova!

  • _koko_

    Lappis - Det svåra är väl att få barnet att sitta still så du kan slå in det! Fast det löses ju med en stor kartong. Fyrkantiga paket är ju dessutom så mycket lättare att slå in.

  • _koko_

    lappis - Asså, du får ju kvalitetssäkra, dvs ett barn som inte kan sitta tyst i några timmar är väl inget barn du vill ha? Valium är alldeles för dyrt för att slösa på nåt sånt!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!