Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    jaa, annars så har vi shoppat säng, en tovad tomte och en brandsläckare idag. LÄngtar tills vi får krypa ner i den! Om 3 veckor. I nytt hus. Vi har äntligen vågat avancera från trygga 120 ut på okända enorma vidder 160 cm (180 kändes helt oöverkomligt utan kom-radio)!
    Brandsläckaren blev en fin vit historia från mio och vi hann även provligga några soffor! Man måste ju testa dem som om det vore skarpt läge - endast ligga sked godkändes som testmetod och få soffor håller för sådant test. De måste luta inåt så att den yttre skeden inte oavsiktligt rullar ur (eller båda två i en avsiktlig rull). Sitsen måste vara tillräckligt bred och självfallet är även längden en avgörande faktor.

    Snart ska jag på hederlig gammal förfest, men skippar nog krogen. har utvecklat en viss fobi mot hög musik, fulla kärringar och övermodiga killar som dregglar och som missbedömmer orden "stick och brinn" och istället läser "knulla gratis här". Håller jag på att bli en torr skorpa?!?

  • nennesjuttioåtta

    mina egna symptom är:
    mindre ömma bröst
    igår kissade jag hela tiden, men det gick över till idag.
    Så jag är återigen på tillbakagång istället för ökande styrka. Helvetesjävlaskit att det ska vara så jävla svårt.

    Har funderat på utstyrsel till maskeraden men det enda jag kom på var en stor jävla rosa dräkt med polotröja och rosa badmössa men vet inte om jag skulle vilja sitta på en tunnelbana i den klädseln.

  • nennesjuttioåtta

    Är det en larv?

    Är.. är det ett flygplan?

    NEJ! Det är superkuken!

  • nennesjuttioåtta

    och eftersom jag börjar bli gammkäring själv så ska jag nog passa på att sova en stund, för att orka med att dricka busgrogg om några timmar.

    vi hörs väl sen då.

  • nennesjuttioåtta

    Lapinetteisainen!
    Men nu fattar jag ingentig! Vilken jäkla subba som låter din temp vara hög och sen bara kliver in utan att knacka. Jag trodde tempadet var det enda som verkligen var bombsäkert! FAAAAAAAAN!!! När ska du till akun igen? INtrssant att hra vad hon säger om det där (men lyssna inte på om hon vill att ni ska vänta med ivf'en!). *kramar om*

    Jävlajävlajävla skit.

    Å inte har det snöat häruppe inte. Neejdå. Inte ens sån lycka kan man bjudas på.

    Vi har haft vinterdäcken på en månad, så här är vi åtminstone förberedda. Vi vet ju sen tidigare år att det brukar bli halt och så från slutet av oktober och fram till april-maj. Tror det kallas för vinter (nån på SL borde definitivt läsa på om det fenomenet). Snart är väl ni stockholmare på löpsedlarna igen när ni "överraskas" av vadärdetnunnikallardet ... blixthalka...! Mooahahahah!

    Grattis A och L på födelsedagen!!!!

    telis
    jag kniper som fan men tror att det enda som verkar hjälpa är att avregistrera sig och kliva in och avslöja sig som smygläsare.

    Ja, mina egna symptom har jag inget nytt att rapportera om. Tuttarna började ju kännas som vattenballonger fyllda med betong redan dagen för ÄL-sprutan. Å det håller i sig men nuförtiden är det mest som trolldeg och lite lagom ont. I övrigt intet nytt. Vill bara att den här veckan är över så att man kan på't igen. Eller helst slippa göra ett nytt försök, för man pallar inte. Och om vi då ska vidare till ivf så småningom så kan jag inte ens föreställa mig vilken strss och press ni går igenom som är mitt i det just nu! Alla sympatier till er!

    Nu ska jag sova... Har packat kartonger och städat och fyllt en släpvagn idag, så snart är det bara tomma skåp och förråd överallt. Har även kollat på kamin och gått en långpromenad med maken och taggat ner förväntningarna på tantens frånvaro. Men vi får koncentrera oss på huset i stället. Känns som att vi ligger före i tidsschemat och det känns bra! Om 2 veckor sitter vi där och partajar på glögg!

    over and out! Kramar på er!!!

  • nennesjuttioåtta

    koko!
    KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! (ja, hur låter en kram egentligen??) *mmmiihiihih* eller OUFF! beroende på styrkan hos kramgivaren.

    Samma skit här. Såg en strimma blod igår kväll och idag är det mer brunt. Orkar heller inte höra några "är du riktigt säker" för jag pallar inte att hoppas längre. Maken blev också skitledsen så igår var en riktig deppardag. Men å andra sidan är det bättre att den jäveln dyker upp före så att man slipper trappa upp hoppet och till slut får se det där jävla minuset iaf.

    Så någon plusvåg blev det inte den här gången heller. Är det klappar till jul istället? Näe. Jag skiter i det här snart. Fuck it!

    Cityakuten igår var inte roligt, nej. Uhuuu! (tror förresten att jag såg Neela i NYC! Eller också var det en väldigt söt tjej bara )

    Mrs B
    hoppas du mår bättre nu! Jäkla otur med att bli magsjuk på semestern så där!

    Ore
    Hoppas att plusset kommer snart eller om inte annat att mensen dyker upp så att du kan börja på ny kula!

    Nu ska jag fika.

  • nennesjuttioåtta

    jag vill ha en groumppff-kram!

  • nennesjuttioåtta

    tack för kramar!

    usch, känns så himla jobbigt att börja spruta igen och fläka upp sig och tro på att denna gången så funkar det. Det kommer ju aldrig att funka! OK, vi har några gånger kvar och efter det blir det 3 ggr ivf men så många chanser är det ju faktiskt inte. Igår satt jag och funderade på om det är något major vi har missat. Hur blir barn till egentligen?!?!?!?!? Ska man inte bara ligga?

  • nennesjuttioåtta

    spottings för mig har varit så himla olika. jag har aldrig haft det förrän vi började med verkstaden (koko, vaffö e de på detta viset?!?!) utan då bara dök hon upp och jag visste ändå att det var dags och oftast var det på natten. Men nu är det hur som helst och halabaloo och ibland 4-5 dagar före och sist inte alls och vad är det som gjort att jag hamnat i olag med min kropp? Vi var så överens förut.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!