Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hmm...måste nog springa till systemet o kolla om det finns någon Blossa blåbär åt mig med.

    FruLlis - det går säkert att klämma in en till om du får tid att dyka upp. Hoppas! Kan du inte få dispens att smita iväg från slutet på svårisarnas vistelse?

  • Liten med Mindre

    BS - minns inget om något hackande på Marabou - sa han inte typ om du gillar Marabou så fortsätt ät det, bara du tycker det är gott?

    Har du också fått Iris bacill eftersom du hämtar ut penicillin - eller är det något annat?

    Ni som ska koka glögg - var försiktiga om ni gör det på gasspis! Fast det har ni säkert koll på då. Jag tänkte mig inte för när jag bodde i Schweiz - och satte eld på hela kastrullen med starkglögg som jag försökte göra alkoholfri till en bilkörare. Alkoholen brann väl upp förstås. Men lite snopet blev det...

  • Liten med Mindre

    Choklad ska vara sprit och bär/fruktfri! Enligt kräsna mig då. Bäst går pralinhusets kardemumma- och kakaotryfflar. Samt chokladglass och kompakta kladdiga kakor/tårtor.

    Och nu ska jag smita hem till mina älslingar!

    Syns på söndag!

  • Liten med Mindre


    Jag verkar fatta trögt. Cicci skrev ju senast i veckan om Victors fall ur vagnen, och inte fattar jag för det att vi faktiskt borde börja använda en av de två (!!!!) selar vi har i vagnen.

    Mindre drösade i backen med huvudet först under ett obevakat ögonblick, och det var verkligen ögonblick, i affären. Vi blev nog lika skräckslagna båda två. Fast hon fick det röda märket i pannan. Usch - jag är på jobbet en vecka, och kan sen inte klara av att ta hand om min dotter säkert. Höll på att börja stortjuta i centrum jag med, och tårarna är fortfarande inte långt borta. Gissar att jag får en grym utskällning av maken när han kommer hem i kväll. Välförtjänt!

    Nu verkar det väl ha gått ganska bra, rådgivningen sa att jag skulle hålla extra koll de närmsta 6 timmarna plus i natt. Lillskruttis åt i alla fall mer lunch än på länge, och var sen ganska nöjd fast hade lätt till gråten när något gick fel. Hoppas att det mest berodde på trötthet.

    Nu åker i alla fall den lösa selen på i vaket tillstånd. Ingen pardon!

    Blääää...tar lite udden av det mysiga av vara med gostrollet en hel dag själv.

    Tur i alla fall att revanchen med maken igår kväll gick bättre, så att inte jag också har bulor. Fast jag hade hellre fått det än lillskruttan.
  • Liten med Mindre

    AM - huh så hemskt med axelfallet.

    En rejäl påminnelse om selen. Det här var ju en så typisk "jag ska bara"-situation. OCh vi brukar ju lämna henne längre än så hemma när vi glömmer något på väg ut. Plötsligt händer det... Fast jag hade ju hellre önskat mig en trissvinst.

    Nåja, ska vara lite huslig och steka bebisplättar. får se om liten flicka tycker om sånt.

  • Liten med Mindre

    Heeej!

    Håller med alla föregående - tack för en jättemysig brunch! Det är alltid så skoj att träffa er alla. Måste ju säga särskilt trevligt att träffa AM, Oms och Page som jag inte träffat tidigare.

    Vilka pärlor ni är allihopa!

    Avslutade också dagen rejält mätt efter köttgryta och diverse för- och efterrätter hos föräldrarna. Jag tycker att det är så otroligt kul att se hur glad Mindre blir av att se dem, att hon känner igen dem från gång till gång. Armarna går som väderkvarnar och benen sprattlar.

    Nu får maken inga lugna stunder hemma längre heller. Lillskruttan har till slut fått koll på hur man reser sig upp mot olika saker. Och eftersom vi inte vill ha några fler fall på huvudet på ett tag, så gäller det ju att vara där och passa - för det är ju så spännande att stå att man måste släppa taget och vifta lite med armarna...

  • Liten med Mindre

    Frejis - 20 orkidéer?! Då klår du mig i antal i alla fall. Gissar att du inte känner för att adoptera fler? Jag har lite fullt i fönstret, men kan ju inte slänga dessa älsklingar - så det blir ett darwinistiskt förhållningssätt med de starkas överlevnad. Fjäskar inte längre med extra vatten till torrisar eller omplantering för de som håller på att trilla ur...

  • Liten med Mindre

    En liten blomma får förresten ompyssling - är väldigt glad att slutligen fått min bläckfiskorkidé att blomma. En fantastiskt söt liten krabat som jag tycker liknar ett litet svävande spöke - passande så här i allhelgona- och halloween-tider.

    Bifogar foto på någon annans söta lilla spöke för den som undrar hur de ser ut:

    langberg.wordpress.com/2008/02/25/blackfiskorkide/

  • Liten med Mindre

    Men Telis - det finns ju massor med INSTRUKTIONSböcker i hur man sköter orkidéer. Är du dålig på att läsa instruktioner...

    Du kan väl trösta dig med att det dör några här då och då också. Främst de lite mer intressanta varianterna förstås.

  • Liten med Mindre

    Telis - du har möjligen inget tips på hur man får användarna att följa en instruktion då? Som erfaren "låta-bli-att-följare" menar jag?

    Vi diskuterade att köra hela havet stormar vid brunchen - när någon överger sin plats är det fritt fram för andra att byta stol.

    Eller så är speeddejting varianten ett bättre förslag, så att det slipper bli förvirring om vems bestick och glas som står på vems plats...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!