Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    koko
    säkert var det så.

    Åååh vi älskade Bangkok!!! Luktade apröv men vilken mat, shopping och lyxigt hotell! Vi var ju på Koh Chang och Koh Kham...

    Nu snöar det för fullt här! Men dålig tajming efterosm vi ska förflytta en massa grejer idag. Men, men. Vore kul om det kunde ligga kvar länge så att det blev lite julstämning!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Jag vill också veta!

    *********
    å här åkte pluggen in.

  • nennesjuttioåtta

    tack AM...

    Nu ska jag sluta för dagen. Tjingeling!!!!

  • nennesjuttioåtta

    hejhej!
    Oj, jäklar vad ni skriver! Få se nu...

    Page!!!
    Vilka sköna nyheter om J! Men jobbigt med din mamma, hoppas du får henne på rätt köl igen genom att hälsa på henne i guttarnas land!

    Apropå Af, vad skönt at fler tycker som jag. jag fattar att det är jag som ska fixa mina egna jobb men de kan väl åtminstone hjälpa mig på vägen? De har ingen jäkla aning om vad jag kan eller vad som borde passa eller vilka utbildningar som skulle kunna vara intressanta (datakörkort känns ju inte riktigt på min nivå), så hur ska de då kunna hitta en lösning för mig? Många företag lämnar ju inte ens in till AF att de söker jobb för de kan inte hantera den storm av ansökningar som då kommer eftersom de matchar hej vilt. På ett tryckeri jag jobbade så sökte de en tryckare. Fick massvis med svar från folk som aldrig ens satt sin fot i ett tryckeri men priset tog en kvinna som hade jobbat som frisör. Ser verkligen framför mig hur hennes förmedlare säger "ja men du har ju jobbat lite med färg tidigare, det här vore väl något för dig! Söka annars stänger vi av dig från a-kassan!"

    Jaja, ringde gyn imorse men eftersom jag inte hade tagit ett test så skulle jag göra det och ringa tillbaka imorgon. Jag förstår ju att de vill vara säkra på att jag är ogravid med alla mediciner och så, men jag kan ju intyga att jag är rätt övertygad utan något minus upptryckt i fejan. Splosch!

    Haj Sweeeeet!!!!

    Vickan
    Ta hand om dig, gumman!

    Mrs B
    Kom mitt inlägg in igår? Jag blev utloggad på något konstigt vis sen har jag haft apmycket att göra så jag vet inte vad jag skrivit och inte. Men förjävligt att ni råkade ut för magsjuka på semestern men skönt att ni verkar vara på bättringsvägen, om än med små steg! Krya-på-dig-groumpfff!!!!

    AM
    Luta dig tillbaka i soffan och sörpla körsbär nu!

    tack för alla kramar och stöd!

    Lappis, ja jag vet inte var jag är riktigt. Jag och maken pratade om det igår att det inte känns så deppigt längre. Bara krasst konstaterande att det återigen misslyckats och att det bara känns ... blä. Lite likgiltigt, liksom. Uppgivet. Nollställt. Orkar inte gå upp ur sängen och skulle gärna vilja ligga kvar i mörkret och aldrig dra upp rullgardinen igen. Men samtidigt skönt att inte tokgråta och vara hysterisk men på något sätt skulle jag ändå vilja avreagera mig. Äh, det här verkar ju helblajigt...

    Igår var vi till huset och lämnade ett till lass. Såg mysigt ut med lite vitt puder på backen och det inbjudande gula ljuset från fönstren.

  • nennesjuttioåtta

    oj, shit vad långt det blev!

    EA
    Missade också ditt inlägg om din mamma. Usch och fy vad sorgligt! Kram!!

    Ore
    Skit, skit, skit med tanten!

    koko
    Tänker ni göra en ny ivf så småningom eller vad är planen? Men du, till jul så ska du se att tomten stannar kvar i garaget på oss alla!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    sista helgen i november går sista lasset. Vi ska dit i helgen igen med en hög med kartonger. Skönt ändå att kunna göra så här. Även om en flytt i regel går rätt fort så känns det bra att tömma ut allt eftersom. Så är det bara för våra föräldrar att komma hit och städa sen när det är dags för flytt.

    Håll ut! Räddningen kommer (beroende på postgången)

  • nennesjuttioåtta

    Mrs B
    naaääeee, vad trist med mera spyor! Hur är det nu, är det viktigast att de inte torkar ut?

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Nej, vi ska inte renovera så mycket. Eller... Nja. Egentligen ja fast ingenting är någon panik. Det är ju fullt beboeligt som det är men eftersom det är furutak så vill vi måla det vitt. Sen är väl toan nästa projekt. Och köket så småningom. Lite tapeter i sovrum, kanske. Och vinden ska målas vit (även där bastupanel om än grönbetsad).

  • nennesjuttioåtta

    men taken ska vi leja bort. Shellacka är inte så upphetsande.

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    jomenvisst! Från apatisk till asgarv åt Hål i väggen och sen en insats i förrådet och rensar prylar till stirr i soffan och djupa suckar och sen brister vi ut i dramatisk fejk-musikal i vardagsrummet med krumma språng och stela knän.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!