• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Åh, lappis, den teorin gillar jag!

  • _koko_

    muggles - Tyvärr är det nog tvärtom, har man inte haft vattkoppor kan man inte få bältros. Hur som helst är man inte immun mot bältros om man haft vattkoppor, det jag menade var att man inte kan smitta någon med bältros, det bryter ut av sig själv på nåt sätt om man har viruset i kroppen (vilket man har om man haft vattkoppor...).

    Nu ska jag börja packa ihop och dra mig österut, ska bli grymt skönt med ansiksbehandling! Kanske somna en stund.

  • _koko_

    Så mycket att kommentera nu, men jag måste börja med att vara ego...

    Klev in på ett väldigt konstigt ställe i andra hötorgsskrapan strax före tolv. En lång korridor med små (SMÅ, typ två personer fick plats sittande) väntrum på sidorna. Fick vänta en stund innan en mycket trevlig bm hämtade mig. Hon tog alla mina uppgifter, var väldigt noga och frågade om sjukdomar, tidigare graviditet osv vilket kändes bra. Sen fick jag komma in till läkaren som också var mycket förtroendeingivande faktiskt. Han ställde några frågor och gjorde sen en undersökning. Började med att ta ett prov för bakteriell vaginos. Sedan började han leta efter pyret.
    Efter några sekunder undrade han hur jag skulle göra om det inte såg bra ut. Det lät ju inte bra förstås. Jag sa att jag skulle såklart bli jätteledsen men vi skulle nog åka ändå.
    Han såg själva hinnsäcken som var exakt så stor som den skulle (v6+4), men något hjärta såg varken han eller jag. Jag överraskade mig själv med att vara alldeles lugn, trots att jag nu trodde att det kanske inte var så bra...

    Men sen hittade han både pyret och dess hjärta, och jag fick för andra gången i mitt liv se det vackraste man kan se.


    Han hittade även ett litet mörkt område som kan förklara den rosa flytningen, och han sa att det kunde ev komma lite mer därifrån.
    Provet han tog visade på lite vaginos, så nu har jag hämtat ut vagitorier för att behandla det. Obehandlat ökar det risken för mf, men nu fångade vi nog upp det i tid. Det förklarar även järnlukten jag kände i förra veckan.

    Summa summarum är jag i allra högsta grad gravid, wiiii!!!
    Men jag tänker inte ropa hej alldeles ännu, jag vet ju att det kan gå snett fortfarande.

    Lappis - Jag kan verkligen rekommendera citygyn nu när jag varit där. Det kändes skumt innan, men de var högst kompetenta både läkaren och bm! Jag ska dit igen när jag kommer hem och kolla så allt fortfarande ser bra ut. Fick även tips om att smörja rikligt med olivolja "där nere" nu när vi reser bort och jag badar i pool och hav.

    Och nu måste jag visst jobba, så det blev inget av att kommentera allt hemskt som hänt (dödfödda barn, iris läskiga olycka etc)! Skickar en till alla i stället!!

  • _koko_

    nenne - Vad bra att de kom fram!!! Och vilken tajming med din böj också! Hmm, jag vet inte, jag tog ju varannan dag för att de skulle räcka till fler försök. Du har 12 nu, och jag har kanske 6 kvar (minns inte riktigt) som inte fick plats, du får väl räkna lite på hur länge det räcker.

    Ni andra som vet vad det handlar om, vad tycker ni? Det finns ju inte så mycket forskning att luta sig mot känns det som...

  • _koko_

    Härligt cicci!! Snopet med datumet, men barnen kommer ju när de själva vill, se på victor.
    Har för mig att det stod på min kallelse till stora UL förra gången att de inte rekommenderar att man har syskon med, men jag har inte tänkt på varför. Men som sagt, ni har ju en chans till.

    Med tanke på hur han höll mig på halster vid undersökningen idag kände jag att jag behövde "skicka vidare". Hade upplösningen inte varit positiv hade jag antagligen gjort annorlunda.

    nenne - Fixar ett till kuvert i morgon och lägger resten på lådan innan vi åker! Då har du så det räcker den här månaden iaf, men nu förstår du nog hur jag kände och varför jag bara tog varannan dag...

    Telis - Du har inte fått några personliga av mig på sistone, så där kom några! Är så tacksam så du anar inte...

    Efterlyser även page (förutom frejjan), har du återgått till smygläsare igen? Saknar dig.

    Läste fö på om veckan jag är i idag efter mitt vul, och insåg snabbt att det fortfarande inte är något för mig. Jag får panik direkt och fattar inte hur det någonsin ska kunna gå bra med tanke på allt som ska klaffa... Tänker jag på de där små hjärtslagen jag såg idag kan jag direkt se hur de slutar slå framför mig, och så får jag ännu mer panik. Så nä, jag trodde att jag skulle följa denna graviditet vecka för vecka (förra blev ju så konstig eftersom jag blev sjuk), men så blir det inte. Intresseklubben antecknar, får jag hoppas?!

    vickan - Hur går tankarna? Jag förstår inte riktigt hur du menar.

    Nu måste jag sova om jag ska orka upp i morgon.

  • _koko_

    IIIIIIiiiiiiiii, jag RYYYYSEEEERRRR!!!!!! Ååååh, Lappis, nu jäklar!!! Som sagt, även om det är ett mf, så bevisar det ju faktiskt att det KAN fästa, och kanske att akupunkturen gjort susen trots allt?!! För du skulle inte kalla det ett streck om det inte var synligt, och då ÄR det ett plus!

    Jag känner så nu iaf (påminn mig om det här inlägget om vi skulle få missfall), att nu har vi lyckats en gång på egen hand, då finns chansen att lyckas igen!

    Nu öppnar CvL!!!

  • _koko_

    Vickan - Du kan inte ta hänsyn till dem på det sättet. Samma sak gäller ju där som för cicci nu - du skulle kunna säga upp dig, och då har de ännu kortare tid att lösa din frånvaro.

  • _koko_

    Ååååh, vad spännande det är nu!

    muggles - Tack för att du sökte rätt på info om vaginos när jag glömde svara på det flera gånger...

    Måste jobba...

    cicci - Lycka till med berättandet nu!

  • _koko_

    Hej Grodan! Jag gillar grodor, hjärtligt välkommen.
    Måste tyvärr tillbaka till jobbet igen, kikade bara in för att läsa ev nyheter en snabbis...

    Bra cicci, nu kan du pusta ut!

    Jag har haft lappis nummer en gång i tiden, men har det inte kvar. Typiskt, för den här väntan är ju fullständigt olidlig!!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!