• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    muggles - har ju ringen från mormor jag vill använda och självfallet har jag guld och diamanter/briljanter runt halsen också ... jag låter verkligen som värsta julgranen!!!

  • Lapinette

    Telis - har du testat att göra banantårta själv? Såg förresten recept på plommon clafouti när jag satt hos frissan igår. Kunde inte riva ut sidorna men det lät gott och enkelt. Fanns även några andra smaskiga recept med just plommon.

  • Lapinette

    Tårtor blir det bara en gång per år och det är när jag bjuder in familjen när jag fyller år. Fast jag gillar att göra tårta. Det är oftast lätt och blir gott. Senast blev det en traditionell marräng med hallon och grädde.

  • Lapinette

    Älskar också körsbär. I Frankrike har Yoplait småyoughurtar i 4-pack enbart med körsbär .

  • Lapinette

    Snygg ring Izzie.

    Har varit ute i köket (här på jobbet) och kikat. Det står glögg, pepparkakor, kvibille förberett. Det gillar jag med att jobba här, de kommer alltid ihåg högtider. Har även fått en julblomma på bordet. Vi alla hjärtans får alla en ros och vid påsk får vi självfallet en liten påskpresent.

  • Lapinette

    AM - japp, kaninen ligger på tangentbordet och sover just nu .......we9odxlcwsåsssssssssssssssssssllllllllööööööööö... hoppsan slant visst lite. Skulle inte tagit glögg för jäkla vad trött jag blev. Jobbigt vecka med massor av öertid, läkarbesök, tidiga mornar på SH ...och ikväll ska jag och maken köra spinning! Har inte tränat på 10 dagar pga förkylning så jag tänker släpa mig dit och sitta bredvid maken (han vill ha sällskap när han tränar). Sen blir det middag på någon av restaurangerna som ligger mellan oss och SATS innan jag återigen får lägga mig på soffan och göra ingenting. Attans vad jag har blivit duktigt på det sistnmända den senaste tiden.

  • Lapinette

    Ahhh... får inte glömma. Ikväll tas de sista hormonsprutorna i mitt liv (hoppas jag!!!) för imorgon är det dags för ägglossningssprutan.

  • Lapinette

    Sista hormonsprutorna är tagna ! och ikväll väntas ägglossningssprutan! Fast sen väntar den värsta perioden av dem alla ...ruvartiden. Hate it! Men ska försöka vara harmonisk, glad och positiv... påminn mig om det!

  • Lapinette

    EA - Vad spännande! Kan vädra pluss.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!