• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM - jag satt här och deppade i fredags pga att jag helt oförberett hade ÄL i torsdags (supertidigt). Tackade nej till sex på torsdagskvällen samt åt stark mat. Ingen bra kombination om man vill bli gravid.

    Vi fick både byrå och GPS sålda på mindre än 10 timmar igår (Blocket). Stängde av mobilen då de ringde ned mig. Fick också mail som näst intill var oläsbara (kl 03.00 på natten dessutom). Byrån gick till en trevlig pappa i Bromma och GPSen till en hederlig norrlänning (som satt in pengar på mitt konto).

  • Lapinette

    gosnosen - fick ju kämpa för att få min blödning överhuvudtaget senast jag nedreglerades. Hur var blödningen?! Tänk vad man glömmer fort men tror den var som en vanlig blödning, kanske något kortare. Ring läkaren om du är orolig så får du ett vettigt svar.

    Spännande, då är det ÄP om två veckor. Har för mig att Frejis ligger en vecka efter dig och själv har jag ÄP inplanerat vecka 49 men som det ser ut nu så blir det troligen i slutet på vecka 48.

  • Lapinette

    AM - dålig ursäkt det där med att du sände smset fel. Efter allt snack om tysken igår så saknade du hans sms...eller hur?!!

    Själv har jag gjort en blunder en gång då jag trodde jag smsade till min nuvarande make men skickade sms till min dåvarande pojkvän på Sicilien. Aaaajjjj!!! körde ju lite dubbelspel i någon vecka. Är evinnerligt tacksam över att det smset inte var så avslöjande och detaljrikt.

  • Lapinette

    Lakritsaffär på Odengatan?! Antar att den ligger i andra änden mot vad jag bor för den har jag då aldrig sett. Fast visserligen guldsmeden som ligger precis innan man svänger in på vår gata tog det mig 1 år och 9 månader att upptäcka.

    Man ska inte skicka sms när man är full (jag kan dessvärre inte skylla mitt felskick på fylla).

  • Lapinette

    Telis - det låter trevlig, måste dock vara hemma till 16:00.

    Ore - då har vi BIM samtidigt! Ja, min kan komma på torsdagen men jag tror inte på en så kort cykel.

  • Lapinette

    nenne - vad sägs om brunsch med oss andra galningar? Du hinner säkert förbi koko innan och spöka i henne trädgård. Var det inte du som hällde fil i hennes brevlåda i helgen??!!

  • Lapinette

    Ore - självklart är vi gravida tills motsatsen har bevisats!

  • Lapinette

    nenne - den där Anglaisbrunschen var jag inte med på. Vad hände?

    Oms - har gjort en liknande sak fast via messenger skickat iväg en idiotförklaring på en kille som min kompis träffade. Kom på precis när jag tryck iväg det att jag hade skickat det fel. Hon blev dock bara "glad" över att vi brydde oss om henne. Hon hade en affär med en gift man.

  • Lapinette

    Känner igen det där. Har själv stått på franska konsulatet med ett glas champagne i handen när en tjej tågade fram och frågade om jag var Lapinette. Alla där inne visste nog att lapinette är liten kanin på franska .

    Din stackare men denna gång vet du ju hur vi ser ut!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!