Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lapinette skrev 2008-11-27 19:11:26 följande:
    nenne - menar du att påskharen kommer i slutet av augusti??!!! Jäkla vad sent!
    Blir så ibland!
  • nennesjuttioåtta

    Syster Dyster säger du? Vaffö då då? Känns det jobbigt inför ÄP? Jag tror stenhårt på dig nu!

    *******
    Jag är ju mitt emellan mens och ÄL, usch och fy vad trist det är. Träffade min kompis i förrgår som nu är bautastor om magen (hon ska ha i mars) och grät när jag gick hela vägen hem, tills maken hann ifatt mig på cykeln. Varför ska man inte kunna umgås med gravida ens en gång? Jag blir bara så ledsen att de har något stort på gång som vi är så långt ifrån. Nej, jag måste få tag på någon hjärnskrynklare snart. Såg på en kompis blogg att de haft dop i helgen med många gäster och jag insåg att alla andra förmodligen var där i mitt tjejgäng, utom jag. Men det vet jag ju inte säkert, men de umgås ju så mycket nu när de alla har ungefär lika gamla barn. Undrar om jag inte blev vjuden för att de vet att jag ändå skulle ha tackat nej eller för att det är läskigt att ha en infertil kvinna där som skulle kunna kidnappa deras barn.

  • nennesjuttioåtta

    Sweetie
    på dig och var rädd om dig! Jag vet ju inte om de andra tjejerna var där eller om det bara var tjocka släkten men ändå... Man känner sig ju lite bortglömd för de har ett heeelt annat liv idag som jag inte kan dela med dem.
    Krama om hela famlijen och ha en riktigt skön thanks givinghelg!!!!
    OOh en kattkram också! IIIH!!!!

    Telis
    Jo, det stämmer ju med omega 6, men tror att det är jättenattljusolja eller allra mest gurkört som är grejen i Borago eller Glandin.

  • nennesjuttioåtta

    Men samtidigt, hur mycket piller ska man behöva peta i sig?!?!

  • nennesjuttioåtta

    Sweet
    ååh vad kul att se dig i tråden igen!!!

  • nennesjuttioåtta

    telis
    eeeehhhhhh... jaha. Hahahaha jag vet inte men så kanske det är!

  • nennesjuttioåtta

    Borago Jamsrot utvinns på ett skonsamt sätt från Gurkörten (Borago officinalis). Oljan är mycket rik på de nödvändiga Omega-6 fettsyrorna linolsyra och gammalinolensyra. Gammalinolensyran samverkar med prostaglandinerna, som i sin tur reglerar den hormonella balansen. Det är även ett celluppbyggande ämne som främjar hudens elasticitet och smidighet. Förstärkt med Jamsrot och E-vitamin.

    ja se där! OK! Då glömmer vi det.

  • nennesjuttioåtta

    Vi hade ju ingen tårta för maken gillar inte tårta (Am, jag vet, helt crazy!) så det blev en passionsfruktshistoria som var otroligt omtalad efteråt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!