• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Precis tillbaka från Uppsala. Det gick inte alls som jag hoppats . Drogad och fin och de tömde 7 eller om det var 8 folliklar. Sen sov jag en stund, åt frukost och när sköterskan kom in sa hon att det blev 5 ägg. Snacka om besvikelse. Från att min läkare såg 10 folliklar, till att det blev 7 och tillslut endast 5 ägg! Det är halva dosen mot för ett år sedan. När sköterskan gått ut så grät jag. Har hela tiden sagt att skit i samma hur många ägg det blir bara jag får ett toppembryo tillbaka men visst fasen känns det när jag så hade räknat med samma resultat som tidigare eller kanske något sämre men itne så här! Men det är som maken försökt att trösta mig med vi har ju tidigare inte gjort korta metoden... så nu snälla håll tummar och tår att de blir befrukade.

    Ytterligare en sak som inte är så skoj. Maken har feber idag. Är det inte typiskt. Han har säkert inte varit sjuk på 1 år och feber har han nästan aldrig och så just idag när han ska "leverera. Japp, som ni förstår känn det inte så skoj och just nu känner jag bara att det var den sista gången vi gjorde detta.

    När vi kom hem låg Adoptionstidningen på golvet. Kanske är det ett tecken?

  • Lapinette

    gosnosen - jag vet, försöker intala mig att bara jag får en åter med toppkvalitet så spelar det ingen roll men jag oroar mig ändå. Har ju hittills alltid haft superbra resultat upp till denna del av processen. Mina prolem har kommit efteråt. Allt som egentligen är udda mot tidigare behandlingar borde jag se som något bra, en förändring men det är svårt att vara glad över en halverad dos av ägg.

  • Lapinette

    Helt rätt BS. Jag har faktiskt ingen mängd utan brukar ta så mycket som jag känner för. Tillräckligt så det täcker laxen. Ska faktiskt göra den laxen imorgon tror jag. Det var ett tag sen då jag annars tycker den är lite somrig (serverar då gärna med färskpotatissallad).

    Ikväll blir det mexican för maken är ansvarig för middagen medan jag ligger på soffan. Han har även varit nere och tagit hand om tvättstugan.

  • Lapinette

    BS - vad jag har läst mig till så är det inte ovanligt att folliklar återbildas när man kör korta metoden vilket inte inträffar lika lätt när man gör den långa. Jag tror faktiskt att om vi hade kört långa så hade vi fått ut 9-10 ägg som vanligt. Nu hoppas jag bara att dessa vi har fått ut är toppkvalitet och får jag bara ett tillbaka är jag nöjd. Har flera gulliga tjejer på FL som tröstat mig och som "bara" fått ut 4-6 ägg, ett tillbaka som numera är en liten bebis.

    Fru någonting - sorry att jag inte har mängd men en halvt riven lime och en näve nötter för två personer. Sen kan det nog vara typ 1-2 matskedar med sweetchilisås och smör som gör att man kan bre ut det.

  • Lapinette

    Kan ringa i eftermiddg för att höra hur det gått med äggen. Vi får se om jag ringer. Normalt brukar jag inte göra det utan tänka om de inte hör av sig så har det gått väl men då har jag ju fått ut desto fler ägg.

    Ska imorgon till min akupunktör. Det är visst viktigt att komma samma dag som ET för att öka blodtillströmningen.

    Övrigt - vilket jäkla busväder det är! Det smattrar hårt mot fönstret och jag känner mig nöjd över att slippa gå ut idag (jobbar hemifrån).

  • Lapinette

    Oms - håller tummarna för dig att det går bra!

  • Lapinette

    BS - ja detta väder passar oss perfekt. Det låg dock lite mer snö i Uppsala än vad man ser här i Stockholm men absolut inte på vägen.

    AM - det är återföring imorgon kl 14:00. Har de inte hört av sig innan dess ska det ha gått vägen. Vill nu INTE har några telsamtal från ett 018-nummer.

  • Lapinette

    AM - knivsöder är inte så dåligt har jag hört ! Det är numera Kungsholmen som passar bättre in i den beskrivningen enligt en undersökning jag läste i helgen. Lycka till!

  • Lapinette

    Varför är alla så hemliga? Kan ni inte skriva upp era namnlistor? Själv har jag ju då inte funderat så himla våldsamt (ska kanske bli gravid först eller komma först i adoptionskön). Men har ju sagt sedan 20 år tillbaka att om det blir en flicka ska hon heta Nathalie.

    Tjejnamn: Nathalie, Norah (har jag nyligen fått för mig), Emma

    Killnamn: Jonathan, Leo

    Har inte kommit överens med maken i någon av dessa namn och Emma går bort då åtminstone två vänner har döttrar med det namnet.

  • Lapinette

    Cissi - FB är verkligen farligt! Själv skriver jag i princip aldrig direkt på "wall" utan inboxar istället för att jag inte vill att alla ska läsa. Jäkla osmart av henne!!! Har tyvärr ingen aning om man kan radera det som redan är skrivet.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!