Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Ore
    hur många kvm behöver du? Fast 6000 kr/m2 är helt SJUKT dyrt!

  • nennesjuttioåtta

    nope, inte alls. *klämmer* Så då borde den inte ha varit iaf. Vilket är bra eftersom vi inte orkat sexa så mycket. Men igår blev det av och jäklar i bängen vad skönt det var att slippa tänka på stackars grannen som sitter i soffan på andra sidan väggen och tittar på TV (hon fick sen ett par hörlurar av sin son, vet inte hur vi ska tolka det)
    Vad är det som gör att tuttarna ömmar så?

  • nennesjuttioåtta

    jo, de där hormonerna är ju inte att leka med. Jag hade ju också tokont förra cykeln och det kanske också berodde på hormonerna (fast jag tog ju bara 75 enheter, men ändå). Då var det inte roligt i flera veckor. Helt i onödan.

    Högljudda? Om andan faller på så ja (fast det är inget jag är stolt över, det känns lite pinsamt). Fast vi kan göra det hur tyst som helst också (in case of emergency)!! Med risk för hjäenblödning.

  • nennesjuttioåtta

    å det är inte bara jag som låter *hmmpfff!*

  • nennesjuttioåtta

    En gång hälsade vi på hos en kompis, och hans granne lät som en dålig tysk porrfilm (som om jag kunde jämföra, men jag har egentligen ingen aning men fantiserar vilt här) och de slutade aldrig! Sängen dunkade i väggen hela tiden och båda lät som att de hade satt nåt i halsen (nej, inte en penis utan mer en nöt, pwaahahah det blir ju tokigt hela tiden!!! ) Och när man trodde att ääääntligen hade de kommit, så började de om igen. Helt otroligt! Och då hade den där kompisen ändå fått igenom en tilläggsisolering för värden, men det hjälpte föga. Och så hoppas jag att vi inte låter för det var verkligen bara komiskt.

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    ooh jag vill också se bilder ju!!!!

    EA
    Jag tror knappast det är något personligt. Hej hej!
    Pepparkaka och mögelost? (Jag äter ju inte sånt crap men en del gillar det).

    hej telisflickan!!!! Nu har snön regnat bort här.

  • nennesjuttioåtta

    hahhaa ni hade visst hunnit skriva en massa inlägg emellan...

    hej vickan! vadå, blev det för mycket snack och för lite jobb 2006 menar du?

  • nennesjuttioåtta

    har aldrig vattenfast mascara. Jag byter ständigt och går på all möjlig reklam. Nu köpte jag en som utlovade lösögonfranstäthet men icke!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Så här sitter jag med mina flugben.

  • nennesjuttioåtta

    Jag tror det blir råspont ändå i sovrummet. Maken är mest på och vi är så veliga när det gäller tapet så då blir det väl aldrig av. Men tror det kommer bli grymt snyggt ändå!

    helt otroligt, men jag tror vi har för mycket möbler trots att vi flyttat från en liten tvåa till hus. Hur är det möjligt!?!?

    Imorgon ska jag på akupunktur igen. 3 veckor sen sist och nu har vi ju inte ens insemination på gång. Så inte vet jag vad det ska ge för något. Fan, det känns som helt jävla omöjligt att få till en liten knodd!

  • nennesjuttioåtta

    ååå har en gammal kollega (eller f d ska man kanske skriva, 35 är nog inte så gammalt ) till maken som är på jorden-runt-resa! Han och hans tjej separerade i somras efter att de inte kunde enas om de skulle ha barn eller inte (han ville men inte hon). Så de sålde huset och sen drog han. Sitter och kollar in hans resedagbok och jag är jävligt avundsjuk! Men endast på själva resan...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!