• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Ore - tränar man mycket måste man äta kolhydrater! Själv höll jag upp helt i två veckor men lyckades ändå träna men det blev många mellanmål. Men generellt så är det inte bra och inget jag rekommenderar. Jag äter kolhydrater idag fast i avsevärt mindre mängd än tidigare.

  • Lapinette

    Rent generellt säger dem att har man tränat innan graviditet så ska kan man fortsätta i samma takt så länge som man mår bra. Det finns vissa övningar (styrketräning) som man ska undvika.

  • Lapinette

    BS - att ta bort kolhydrater gör att du rasar snabbt. Inte svårt alls tycker jag. Vi äter kött, fisk, paj och så sallad till det. Inget ris, potatis och pasta. Till frukost blir det ägg och bacon ... fast numera alternerar vi med gröt (eftersom akup vill det) och på helgerna äter vi mörkt bröd och smoothie. Sen självfallet går allt bort som har med socker att göra t o m frukt.

  • Lapinette

    Jag går inte ned av träning, snarare upp eftersom jag ALLTID är hungrig när jag tränar och kan äta hur mycket som helst. Alla som känner mig vet att jag är konstant hungrig. Man behöver aldrig fråga utan det är mer ett normalt tillstånd för mig.

  • Lapinette

    Jag äter sällan skräp men däremot kan jag lätt äta 5 mindre mål mat om dagen. Blir snabbt mätt.

    Ore - du tränar så mycket och hårt måste få i dig kolhydrater. Jag kände mig yr efter träningspassen (då jag uteslöt kolhydrater) men är van att ha den känslan från när jag tävlade. Kunde aldrig äta mer än typ vindruvor och dextrosol när jag tävlade. Ja, jag fick i mig en ordentlig frukost och när dagen var över en rejäl middag. En hård träningsvecka gick jag lätt ned 5 kg och under den vikt som enligt läkarna är hälsofarlig.

    Ack, ack, sådana problem har jag inte längre!

  • Lapinette

    Heeej Sweetan!!!

    Visst är det härligt! Tänkte unna mig att vara riktigt, jäkla glad innan nojjandet börjar. Tänk dig 5 av 5 blev toppembryon! Fasen om det inte vill fästa denna gång.

  • Lapinette

    Åter till kosten - så genom att ta bort kolhydraterna gick jag de första dagarna ned ett par kilo men sen gick det lite långsammare. På två veckor ca 3 kg, mitt mål var 2 kg m a o inga mängder men jag kör med mottot att lika bra att ta trivselkilona på en gång innan de växt till sig.

  • Lapinette

    Sweet - enjoy men det blir andra bullar av när du slutar att amma.

    Jag har också legat på ungefär samma vikt de senaste 15 åren men efter bröllopet kom ett par trivselkilon som irriterade mig enormt.

  • Lapinette

    Fast då kanske du har tid att springa igen, jag menar efter du har slutat att amma.

    Så hur är det, jobbar du lika galet mycket som förut?

  • Lapinette

    Ja, det var den korta varianten denna gång så jag slapp klimakteriet. Det verkar som de flesta sjukhus föredrar den långa dels för att man då börjar från scratch och för att den är enklare att "kontrollera". Jag tror att jag hade fått ut 9-10 ägg med den långa varianten igen men däremot inte lika hög kvalitet på äggen.

    Sen är det så att alla reagerar olika. För vissa passar den korta metoden bättre än den långa och vice versa.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!