Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    viktualia skrev 2008-12-02 22:04:06 följande:
    joo... det är just det jag menar...
    *suckar nostalgiskt* Vilka tider! Jag var helt BT-rookie och blev hög på att folk svarade på mina inlägg så jag kunde inte sluta skriva! Ungefär som nu då men jag inser ju att jag överlever om jag inte svarar på vad ALLA skriver i ALLA trådar... . Nu sjunger maken i duschen. Måste gå. eeeeheheheheh!
  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    hahaha, jag har snarare inte förstått tjusningen med mögelost what so ever. *ryser* Förutom lukten så är mögel något jag undviker, oavsett om det sitter på ostar, tomater eller i källare.

    Hahaha nu är maken naken i köket och slänger in ved i spisen. Vilken drömprins!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! undrar varför han släckte lamporna...

    Vickan
    jamen eller hur! Helskumt! Vårt vardagsrum är belamrat redan men däremot väntar vi på ett bord och 8 stolar som också ska få plats. Ska ta hjälp av en inredningsfirma med det för det är lite knepigt. Men får återkomma i det ämnet. Dock saknar vi hyllor till förråden.

    Nu ska vi sova. Eller något annat.

  • nennesjuttioåtta

    God natt!!

    Lappis förresten, jo jag ska nog forsätta på akupunkturen men funderar på om jag ska byta. Hon som jag går på är kanon men någon mer österländsk som du går på, med örter och temp och tungkoll och grejer...känns liksom som att de har mer koll på kroppen än vad hon har.

  • nennesjuttioåtta

    heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! :-d

  • nennesjuttioåtta

    nej, det blev bara gemena.

    HoHo HOOOO! Finns det några äggande damer här!?!??! Jamen se en liten Kaninhöna! Fy faaaan vad glad jag blev när jag läste din fina toppenskörd, Lapinettisen!!!! Helt stirrig! Kanske var det detta din svärmor (?) menade när det skulle bli barn i jul, hon tog bara fel på år.

    Sweeetiepajen!
    på dig over there!

    AM
    jag åt East julbord förra året och räknar mig numera som sushi-ätare (ingen kan vara mer förvånad än jag själv). Synd att du missar det och jobbigt med magsjuka (eller vad du nu råkat ut för)...

    Fan här måste man ha huvet på skaft för att minnas allt jag tänkte skriva.... Öööööhhh just nu är det fullt av oljefärg som osar och dödar hjärnceller för glatta livet. Jag har målat sovrumstaket idag och listerna. Tur att vi inte köpte ett renoveringsobjekt för det är ju sådär kul.

    Koko
    Stackars missisen! Vet precis hur det känns, har själv haft en katt som blev påkörd (blev 17 år), den andra (19 år, föddes före mig) åt något olämpligt (råttgift?) så nosen frättes sönder och hon försökte äta genom att slafsa med tassarna. Usch, vad jobbigt!! Det är så himla tråkigt och sorgligt när ens husdjur dör, de är ju som oskyldiga. Jag kan börja grina fortfarande om jag tänker för mycket på dem trots att det är så länge sen. Kram på dig!!!!!

    Gosnosen
    Åååh tror jag skrivit det förut men vilken otur du haft! Kram!

    Godisråttan
    hej hej!

    Telis
    mäh ja vill ju åsså se bilderna! Jag är ju ändå med på en!

    Frullan
    hahahahah *as* ramade in det fina brevet, hahahahah!!! Låter som en otroligt jobbig granne (och nej, hahaha jag är nog långt från att vråla faktiskt så jag tänkte inte alls på det ) och hoppas att det hjälper att du säger till henne, annars kanske hon triggas...

    Vad var det mer...

    BS!! Skönt att du ändå fått hjälp med ryggen nu, och satans bra att det inte är framfall!!! Säger som, ja nu minns jag inte vem det var, men tycker du ska kombinera barnalstrande med en sund kost och livsstil! Heja, heja!!!!

    Tinga
    hohoooo

    Frejis
    attans, nu missade jag ju dig!

    Här är också snön tillbaka liiiite lite. Vi hade ju apmycket sist det snöade och alla snöplokanter är ju kvar men det var så fiiiiiint men sen blev det ju mörkt igen. Mera snö och ingen tö!! *sprayar ett plakat*

    Kanske ska skicka en bild till telis på huset om någon är intresserad...?

  • nennesjuttioåtta

    heheheh jaa idag har jag även simmat och försökte gå hem men det är ju nästan en mil till simhallen så jag tog bussen när det var 4 km kvar. Köpt en köksklocka och lite spackel. Sen hade jag besök av min kompis (hon som blev gravid på första försöket och inte sa nåt förrän v 12 trots att vi umgicks flera gånger i veckan och pratade om barngörandet mest hela tiden...) och hennes son är 8 månader nu och kröp omkring här som en liten söt kålmask.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    har jag skrivit det här eller bara tänkt..?
    HURRAAAAAaaaa!!! För det fina resultatet på fvp (nu blev det lite deja vu här eller hur det stavas så jag kanske redan nämnt det. men HEY! Det är alltid kul med hurra!)

    Lapinette
    *fyrar av en jätteraket med en massa gllitter och kaboom* Satan i gatan vad skönt att det blev jackpott i äggfabriken och att det var så bra kvalutää så nu jäklar WOOOAAAAAAAAAH *huvet snurrar runt* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!
    Förresten! Vi träffade din polare Roger häromdagen och attans vilken trevlig kille! Varför har jag aldrig blivit presenterad för honom förut?

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    Är du och hälsar på i Vännerland nu? Hälsa i så fall!

  • nennesjuttioåtta

    Rrrrrrråger Mååååååååår

  • nennesjuttioåtta

    POL(aren) ROGER
    smaskensfilibajs!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!