• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    halloj nennisen!!!!

    Känner att jag inte har hunnit med er här inne i eftermiddag då jag pratat med mamma 3 ggr, brorsan 1 gång, maken 1 gång och så har jag beställt blommor till mosters 70-års dag. Busy kanin!

  • Lapinette

    Ahhhh den Roger. Fattade inte alls då vi kallar den Pol Pott! Inte lika najsigt kanske?!!! Maken har beställt en vintage Pol Roger från 1998 som svärmor ska ta med sig i bagaget. Har även en från -99 hemma. Hoppas på att INTE få dricka dem!

  • Lapinette

    Flisa - 41 dagar låter som en oooooooooooofantlig lång cykel.

  • Lapinette

    Måste dra men vad har hänt sockerråttan??!! Varför kan du inte hänga här med oss?

  • Lapinette

    Alla har nog gatt och lagt sig men jag har en fraga. Har ni nagon gang fatt en extra betalning eller pengarna tillbaka pa en resa ni har bokat pga att t ex deras transport har blivit dyrare, billigare eller for att vaxelkursen i det landet ni ska aka till har forandrats?

    Varfor jag undrar ar for att vi ikvall nar vi kom hem fann ett brev fran Langley som vi ska aka med over nyar och de vill att vi betalar drygt 1 300 mer for var resa vi bokade for ca 2 manader sedan. Detta pga valutakursen for SEK/Euro har andrats. Har rest massor men aldrig varit med om detta tidigare och jag kan saga att jag inte ar glad.

  • Lapinette

    Har hort att man ska ata avocado men sa mycket har det inte blivit pa sistone. Jo, en i guacamolen harom kvallen.

  • Lapinette

    Gillar inte makens tangentbord. Jag brukar kunna andra till svenska men nu vagrar den skriva trots att jag gor det sa hall till godo utan prickar.

    Gallande Langley sa star det i deras finstilta men inget om att vi kan fa hoppa av kopet om de hojer priset vilket vi tycker ar helt galet. Tank om man ska aka en hel familj da pratar vi om typ 5 000 kronor extra. Kanske inte vad man tank sig for en veckas semester. Sen undrar jag hur manga ganger de sanker priset? For det ska ju aven galla at det hallet. Maken som jobbar med kontrakt dagarna i anda har forsokt att lasa den oversatt pa google. Han ska ringa imorgon. Ingen ide att jag ringer for jag brukar fa psykbryt.

  • Lapinette

    Ahhh hasselnotter tog jag pa laxen haromkvallen da jag inte hade nagra cashewnotter.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!