• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    BS: Förstår dig så väl att du känner panik .- det var precis där jag var för knappt två år sedan. Det kan vara svårt att hitta rätta kniprörelsen - jag tror t o m det finns sjukgymnastik för det.

    Det kommer ordna sig, BS! Stor kram!

  • fru AM

    Lappis: Förstår din besvikelse - men du har levererat toppägg förut så de var nog fem elitägg som plockades ut! Håller stora tummarna! Kram!

    Koko: Katt-kram!

  • fru AM

    Izzie: såg inte din shoppingfråga förrän nu ... Riktiga finkläder/festkläder finns på www.littlefairies.se - både för små herrar och små damer ...

    Annars brukar jag faktiskt köpa klänningar till Livia på helt vanliga ställen i butik ...

  • fru AM

    Har du en Zarabutik i närheten så kan jag rekommendera deras ursöta barnkläder!?

  • fru AM

    Oms hur gick det?

    Lappis: det är alltså embryoåterföring imorgon då?

  • fru AM

    Cicci har börjat jobba denna vecka! Och det är ju en liten omställning ...

    Oj vad jag håller tummarna för Lappis och herrLappis befruktade ägg!

  • fru AM

    Ett gnälligt egoinlägg: Jag hade sett fram emot att gå och köpa några par byxor som magen får plats i och bestämt mig för vilken affär som skulle få den stora äran ... Nu såg jag på nätet att den affären klappat igen (growinlife). Måste ta mig till Söderfilialen där de säljer ut hela lagret, vilket innebär att när jag väl kommer fram så kommer det bara finnas stl 34 och 48 kvar. I allt.

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2008-12-02 10:04:31 följande:
    AM, vad trist! Var det ett speciellt märke som bara fanns i just den affären som du är ute efter? Det går inte att hitta på nätet?
    Det är främst märket mamalicious som jag är ute efter. Det finns på mammaklädessajter men jag har svårt att köpa byxor på nätet eftersom jag har så rackarns långa ben, och rätt breda höfter - vill gärna prova innan. Sedan hade de en jättefin tunika/klänning som jag hade spanat in till jul ... Äsch får ta mig till Söder!
  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2008-12-02 10:00:51 följande:
    Hej AM! Hur mår du? Inget illamående? Inga cravings? Hur många namn har maken strukit från din namnlista? Är ni verkligen helt säkra på att ni inte ska klicka på länken era galningar?! Här har ni en som ju betalade för ett extra UL bara för att få veta och ni får informationen serverad...
    Inget illamående längre! Inga cravings! Vi har nu 4 pojknamn och 9 (12)flicknamn på okejlistan (de inom parentes kräver lite mer tillvänjning för makens räkning). Vi är rätt övertygade om att vi vill bli överraskade vad gäller kön i maj, men jag förmodar att länken finns kvar (det stod inget bäst före-datum). Det känns för mig som om jag blir överlycklig för vad det än blir om jag får veta vid förlossningen, men om vi skulle kolla nu så är jag rädd för att bli lite snopen ("oj blev det ingen son för J", eller "nähä, fick inte Livia någon syster ..."). Om ni hajar vad jag menar.
  • fru AM

    EA&MJ skrev 2008-12-02 10:06:49 följande:


    Förra gången gick det fint att boka om när tanten kom men ibland har det varit en sur sköterska som svarat att jag inte får boka om "bara" pga tantens ankomst...
    Du kan ju alltid ringa och säga: "jag har störtmens - får jag boka om eller ska jag komma med blodet rinnande längs benen ...?" Vad tror vi de svarar då?
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!