Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Koko
    Det får bli till helgen, ikväll ska vi inviga babyoljan i duschen (maken blev alldeles schwiiinnng bara han såg flaskan ) Här ska smörjas!! (och nej, vi kör bara i det rätta hålet, om någon undrar.)

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    För att vi inte kan. Fast man kanske inte behöver kunna heller. Det har tagit lite större proportioner än själva problemet i sig det här. Jag tackar och bugar för alla tips!

  • nennesjuttioåtta

    Lapppis
    näj, jag är byggd i balsaträ så all vikt är på bålen. Så det blir en tung klump att försöka snurra runt med.

  • nennesjuttioåtta

    jösses vad tiden springer iväg när man är härinne! Måste hinna måla en omgång till innan jag drar på stan för att färga ögonfransarna och framförallt brynen. Sen måste jag byta köksklockan vi köpte igår för den tickade 4 ggr sen dog den. Vi bytte batteri 3 gånger... *suck*

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    Hahah jaaa såklart! Tänkte inte på det!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    NEjjj gå inte!
    ååh jag vill inte tänka på vad akupunktören kostat. Jag har ju inte så mycket som kommer in på kontot heller så vet inte om jag ska fortsätta i vår eller hur jag gör.

    Här har det snöat igen! Liiiite, lite puder! Som florsocker på en semla!

  • nennesjuttioåtta

    Det kanske är så att kliv av-kliv på tekniken inte funkar rent dramaturgiskt i den romantiska scenen i strandbrynet där hjälten just fått omkull den fagra mön med den pyttelilla trkantsbiikinin och börjar hångla vilt och intensivt rull-rull-rull och vi som tittar anar bara vart det barkar. Fioler och harpa. Ridå.

  • nennesjuttioåtta

    Härligt att höra Lappis!

    Faaan jag är kvar här än! Nu måste jag logga ut!

    HUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEj Frullan! Vad gulligt av dig! Och jag kan förstå upplevelsen på hästen, även om jag inte rider själv. Men liksom bara WOOOAAAAHHHHHHH Det där vill jag göra IGEN! Nu direkt!!!

    Sextips. Har inga. Det går upp och ned men igår fick jag ett nyp trots att maken sa att nejjj vi kör väl varannan va? Men då visade jag oljan jag köpte och det triggade tillräckligt och är ribban redan uppe så brukar det inte bli flopp här iaf. Men har man inte hat på ett tag så tänker man liksom inte på det. Sex ger mer sex. Men som jag sa till Sweetie, närhet är viktigare än klimax!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    oooh, jag klarar mig utan vicksen (måste prova dock!) men jag gillar att tillfredsställa honom (jag är nog fanimej världens bästa fru).

    klart maken ska VABBA!

    Jag har hirudoid mot mina ständiga blåmärken, fast nu var det länge sen jag använde det. Inte är du gammal för det heller. Men jäkligt vacker, dela med dig kvinna!

  • nennesjuttioåtta

    lapinette
    hahah näe men vi är ju i en annan situation. Vi MÅSTE ju rent krasst gå all the way. Men de andra som inte orkar/har tid att ha sex kan det ju börja medd närhet och hålla det vid liv och helt plötsligt så är metspöt inkastat i garaget.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!