• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM - ja, vi var också mer som syskon. Vet att jag hade en fd kollega som berättade något liknande för mig och jag trodde hon inte var klok och sen hamnade jag där själv. Var rädd att det skulle bli likadant med maken men gudskelov är det än så länge inte så.

  • Lapinette

    Hajjar fortfarande inte det där med Vicks Blå?

    Till lax dricker jag gärna Chablis, fast jag dricker Chablis till nästan allt. Blev lite trötta ett tag och gick över på Sauvignon Blanc.

    Här har det varit fika och chokladtårta då chefen var glad efter ett kundbesök. Ska göra min chokladfondant ikväll så jag blir sä där lagom "chhhhhokladig" inför helgen.

  • Lapinette

    AM - slå något hårt i hans huvud så blir han säkert snäll och go !

    Det där med glidmedel har jag aldrig provat på ... men det kanske beror på att jag är rena halkbanan ...speciellt nu med en jäkla massa proggisar.

    Vicks Blå och avsugning??!! Men då sätter man väl tabletten i halsen, hostar och råkar bita av den??!! Låter livsfarlligt och varför? Förstår till visso nennes polares polare som hade en make vars pitt luktde eller var det smakade gamla räkor.

  • Lapinette

    Oj vad lugnt det är här inne. Är alla ute och julshoppar?

    Vi har varit iväg en sväng och handlat lite småsaker till hemmet plus massor med mat. Har nu hängt upp nya gardiner, ställt julblommor i fönstret och gjort en bricka full med ljus och julgranskulor (de hamnar där istället för i granen). Nu kokar kolan och ikväll blir det muggles laxrecept eftersom jag tydligen ska äta spenat .

  • Lapinette

    nenne - en fråga vilken färg tänkte ni måla råplanket? Antar att det är vitt och då kan jag nog tycka det kan vara läckert med en vit tapet med lite diskret mönster.

  • Lapinette

    Sorry nenne, tycker makens idé låter bra. Killar kan faktiskt också ha bra smak . Fast jag känner igen den där fajten som ibland uppstår vid meningsskiljaktigheter i hemmet. Här har lite tavlor/foton åkt upp på väggarna i mitt arbetsrum. Känns mer hemtrevligt.

    I övrigt så börjar jag tro att den här IVF'n inte funkade heller. I know, ska tänka positivit men det är så jäkla svårt!

  • Lapinette

    nenne - har du 37 grader så har du haft ÄL. Har ingen aning om hur tempen ser ut om man inte har ÄL? Själv har jag hittills alltid haft den de gånger jag checkat.

    Själva övade vi rulltekniken idag men det var inte skönt ... för mig. Det gjorde ont ! Trodde att det skulle vara ok nu när en så där 6 dagar gått sen ÄP. Ville ju passa på innan svärmor kommer.

  • Lapinette

    Svärmor kommer på onsdag och vi åker till Serre den 27:e (en vecka).

    Jag ligger på 36,2-4 innan ÄL och 36,6-8 efter ÄL.

    Är inte öm i magen längre men de första dagarna gör det liksom ont att gå med hälen ... skrida fram är helt ok. Denna gång har det känts bättre efteråt (förra blev jag svullen och öm) men däremot kändes ingreppet mer än tidigare.

  • Lapinette

    Tänkte faktiskt samma sak ... garaget nääääh, där hittar man inga ägg.

    Precis, vit tapet med en slags struktur, ingen stark avvikande färg. Min brorsa har satt upp en superläcker i sitt sovrum.

    Nej, nu ska iväg och mysa med maken.

  • Lapinette

    Intalar mig själv, tänk positivt, tänk positivt!!! Attans vad svårt det är. Vaknade imorse och kunde inte somna om MEN hör och häpna mina tankar snurrade inte kring gravid eller ej utan jag hade drömt en stressig jobbdröm som gjorde att jag låg och tänkte jobb. Positivt??!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!