• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    nenne - här regnar det för fullt och jag är så jäkla trött ... eftersom jag vaknade så sabla tidigt imorse och kunde omöjligt somna om.

  • Lapinette

    EA - tycker det låter strålande men jag har aldrig ätit Pergotime då min cykel är helt normal. Som du säger så kan ju dina spottings bero på ÄL inte är som den ska vara. Bra att även makens simmare kontrolleras.

  • Lapinette

    EA - tar tacksamt emot lussebullar då jag är hungrig! Ska nog gå ut i köket och leta vad som finns kvar av morgonmötets mackor.

  • Lapinette

    Här fanns det frallor kvar och så hittade jag en lagrad hårdost i kylskåpet. Mmmm... jag som normalt inte äter vitt bröd alls. Har inte alls varit hård den senaste veckan men ändå gått ned i vikt sen jag slutade med hormonsprutorna .

  • Lapinette

    Oj, det var en del att läsa ikapp idag .

    EA - du har redan fått svar från Kokisen men normalt säger man 2-3 dagars uppehålla innan man gör ett "simtest". Samma rekommendation vid insemination, IVF etc. Då ska visst simmarna ha bäst kvalitet. Maken brukar kalla detta för uppvärmning, vi kör även så innan ÄL .

    nenne - jag hade värsta chansen till att få en 5-åring i söndags. Han låg och krälade utanför vår dörr när jag skulle slänga soporna. Inga föräldrar så långt ögat kunde nå (han gömde sig för dem). Tänk vilken chans jag hade och jag tänkte inte ens tanken utan det var maken som sa åt mig när jag berättade för honom om den lilla pojken utanför dörren. Men då var det försent ... pojekn var borta.

    Cissi - vad jobbigt det låter med sjuk familj.

    Telis - och vad underbart det låter med obefintliga gynbesök i fleeeeera månader. Känns som man fläker ut benen lite titt som tätt de senaste 1,5 året.

    Frullis - vad jobbigt att det fortfarande inte har löst sig med makens bror. Ni kan inte träffas och försöka reda ut det hela? Det verkar ju uppenbart inte gå över typ tiden läker alla sår?

    Vickan - Esprit har även en del snygg heminredning. Har varit och letat efter deras kuddar utan något bra resultat. Är inget fan av internetshopping tyvärr (ja förutom resor, hotell etc).

    Liten - trist att du vet vad du ska få i julklapp och skit att den nyanställde har högre lön än dig men då vet du vad du ska begära nästa löneförhandling.

  • Lapinette

    EA - oroa dig inte, det ser säkert bra ut. Om de skulle vara lite slöa så går det oftast att åtgärdas med en insemination. Min kollega här har fått sina två söner via insemination pga trötta simmare. Men som sagt, oroa dig inte i onödan.

  • Lapinette

    Och jag har ätit både spenat och avocado! Fast det har blivit lite kall mat typ toast skagen och ett glas Chablis på Tures söndag lunch. Man kan ju inte totalt "späka" sig.

  • Lapinette

    Det låter toppen! Kan dock inte försöka pilla i min make en massa nyttigheter då han inte har några problem med simmarna. Har försökt att få honom att dricka mindre vin men det är svårt att motivera då han trots semestertider fått beröm från tanten i labbet på Sophiahemmet. Frukt äter han i princip aldrig men i övrigt äter vi ganska nyttigt. Han fick en lista från min akup efter sitt besök där. En som gäller för honom (fukt/mjälte) och en som var generell för att få bra simmare. Som det ser ut nu så lär han inte behöva "leverera" något mer förutom "au naturel" förstås .

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!