Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Alt städa ur leveranshallen.

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    ja du, jag vet inte vad som hände. Men gången före inseminationen var jag ju 5 dagar sen, sen gick det bara 7 dagar från 1 mensadg till inseminationen så jag borde ju vara "korrigerad" men jag vet inte. Din förra BIM så var jag ju fortfarande en vecka efter dig för BIM och nu vette tusan var jag är någonstans. Måste skaffa GPS!

    Vet precis hur du tänker att oavsett bra utgångsläge så har det ju inte fungerat förut så varför skulle det vara någon skilllnad nu..? MEN hallå, plötsligt händer det ju och varför inte denna gången?!?! Ingen kan ju veta!

  • nennesjuttioåtta

    hej Cicci!
    Låter bra med sån grundlig genomgång! Ska ni åka någonannanstans istället för Dubai? Såg att du bokat resa till alperna (eller?!??! nu blev jag osäker), är det istället för eller?

  • nennesjuttioåtta

    med tanke på alla som varit sjuka nu i höst så kanske det inte är så dumt att vara barnlös trts allt...? Vet inte när jag hade magsjuka sist, midsommar 1997, tror jag.

    Telis
    nej herrejösses. Så sant! Men jag hade nog dött om doktorn hade sagt så där som din väninna fick höra. Att det var dags att tömma...?! *aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah*

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    vad har du för BF-datum då? (det kollar jag alltid upp också, och datum när man är i v 12 också, puckonenne)

  • nennesjuttioåtta

    cicci
    Aha! Då är jag med! ÅÅåååh min syrras barn åker skidor för fullt! Han som är 7 åker hur bra som helst (gick i skidskola för två år sen) och han som är 3 åkte för första gången ifjol och älskade det (man fick absolut INTE hålla i honom för han skulle åka själv!). Det som är lite lurigt är ju att de fortfarande är så mjuka i skelettet och kan få riktigt tråkiga benbrott om det går så illa, så var försiktig. Men de är ju så söta de små hjälmfotingarna! Vi tävlade i parallellslalom när vi var i Sälen för två säsonger sen, och lillkillen vann (jag och P åkte telemark) men han åkte två pportar sen blev det störtlopp resten av banan ...

    Telis
    I helgen öppnar de i Kungsberget - WEEH!

  • nennesjuttioåtta

    *slår med händerna för öronen*
    aaaaaaaaaaaahbingooooooooooo!

  • nennesjuttioåtta

    swiscch swisch swisch! *övar knäböj*

  • nennesjuttioåtta

    det är ju tamejfan det bästa som finns. -5 grader, ny, fin snö (nypistat som gärna frusit på lite under natten), strålande sol och hög luft. MMM AAAH!

    Och nu snöar det här med.

    Nej, nu slutade det. HAHAHHAHA!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!