Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    vafan! Det snöade ju alldeles precis! VAD HÄNDE!?!?!

  • nennesjuttioåtta

    nu snöar det igen! Småååå fjun!

  • nennesjuttioåtta

    nej, hörrni! Nu får jag skäll om jag sitter här längre. Måste hinna måla sista varvet på taket innan mannen kommer hem.

  • nennesjuttioåtta

    men jag trivs bättre häääääär

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    oooh det var ju den vi hade i hallen i lägenheten, fast den svarta. Jättefint mönster!

    Hej Izzie
    jo jag ska fixa en liten bildvisning åt er, ska bara....

    BS
    Om hon åker i skidskola så lär hon sig ta liften också, men det är klart att det inte är så roligt att åka själv sen. Men ni kanske kan åka på skidsemester med din bror då? Eller om ni åker i någon backe runt sthlm så kan ni ju stå längst ned i backen och se henne åka hela vägen, det tycker hon säkert är jätteroligt att visa er. Fast det kanske blir aktuellt om några år först. Lite magstarkt att skicka iväg en 1½ åring...

  • nennesjuttioåtta

    har du länken till den ni hade i sovrummet igen, Lappis? Hittar den inte.

  • nennesjuttioåtta

    här snöar det för fullt nu!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Jag åt ju Pergo men vet inte om det hjälpte till något (jag har ju egen ÄL...eller nåt liknande:-s) förutom att jag fick en jääättelång cykel om 40 dagar en gån. Tinga fick ju twins mha Pergo så det är ju bevisligen en fungerande medicin!

    Koko
    Hhahaha, nej såg att det blev luddigt, men vad jag menade var att Connys namn var det vi hade tänkt döpa vårt barn till om vi hade fått en son, men sen fick hans kusin en son och då tog hon det namnet. Nu får det bli Sonny istället. Eller Jonny. Ronny kanske... Ponny?

    Lapinette
    jag var nog som dig i cykeln (någon dag efter) och i så fall skulle jag haft ÄL i onsdags men den har ju inte visat sig (vad jag vet, hahaha kanske nu det kommer att ta eftersom jag inte har en chans att räkna/känna efter/överanalysera....). Men det gör väl inget om jag är någon vecka efter dig sen ändå...?

  • nennesjuttioåtta

    Kängu
    Vad säger du?!?! Har du inte ridit påle på 12 veckor?!? BOT OCH BÄTTRING, FLICKA! Du som kan njuta av att göra det enbart för nöjes skull nu, hohohohoho!

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Jag tror skarpt på det, men just för mig var det ingen hit. Men jag tycker över lag att det har kollats för lite, jag hoppas att de kollar dig medan du äter, så att du inte får trillingar eller femlingar... Så jag vet ju inte ens hur kroppen svarade. Men jag fick receptet från kvinnokliniken och därefter kom remissen fram ill Läkarhuset och jag började gå där så jag hamnade lite mellan stolarna tror jag. Och jag visste inte heller att jag skulle ha frågat om VUL och så under behandligen. Man är ju dum som tror att de vet vad de gör. Så lycka till, klart du ska testa!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!