• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    el är det mer som att Göran Persson är som Nivea - den sortens koppling?

  • muggles

    Lappis: Nivea - fet och dryg Har du aldrig hört den?!

    Förresten PAMPERS fick en helt annan mening för mig med stora bokstäver (som i pamp alltså)... Men det var inte såå det var menat?

    Ore: du kanske inte hade ÄL denna månad, tror att mensen kan bli sen då. El så testade du för tidigt.

  • muggles

    EA: som fd smygläsare borde du veta vad som gäller i tråden. Här är regeln fram för andra sunt förnuft! (Ciccis devis) Och då ingår inte fanatism (om det ens är ett ord?)

  • muggles

    Usch, jag förde över bilder från kameran till datorn och fick konstatera att jag ser gammal ut! Och maken "tja du är snart 40" - TACK FÖR DEN! Men som jag menade "måste man se ut som det för det?"

  • muggles

    Håller på och rensar datorn på gammal skit och avinstallerar grejer så jag kan köra en defrag sedan men faan vad tid det tar med vissa program (Visual tex)! BOOORING. Varför är ingen här och chitchattar lite....? Lappis - HOHOOOO...? Är du och trösttränar???

  • muggles

    Sept: jag rekommenderar verkligen att ta tag i sovandet så snabbt du kan, ju längre du väntar desto svårare blir det förmodligen. Vår granne har en son i samma ålder som Moa och han har alltid sovit i deras säng och nattammas fortfarande. Han sover skitkasst. Och mamman med. Han vaknar stup i kvarten och vill snutta och sedan äter han jättedåligt på dagen (kanske som resultat av nattsnuttandet). Vi hade ju tur att vår tjej la om sina nätter själv så hon började vakna senare och senare för nattmål och till slut var det mer el mindre morgon när hon vaknade. Men annars hade vi tänkt köra SHN-kuren, absolut. Men man måste inte välja den metoden; alla metoder går ut på samma sak: lär barnet somna/sova själv utan mat. Typ. Alltså det vi vuxna gör
    Jag läste en bra bok som jag lånade från biblioteket som går igenom flera metoder (de vanligaste) och förklarar en del kring barns sömn. Jättebra inspiration.
    Många "kurer" är väldigt drastiska också och lovar resultat på 3 nätter men jag tror att man kan ta metoderna lite mer pö om pö - ändra en grej i taget. Det har funkat för oss. Ett sätt är tex (som en kompis till mig använt) att försöka skjuta fram nattmålet steg för steg. Om barnet alltid vaknar 01 för mat, försök skjuta på det till 01.30 och sedan 02 osv.

    Oms: jag fick också konstig mens av Cerazette men för Piggis har det funkat bra så det är nog olika.

    Var är frullan förresten, länge sedan hon var inne?

  • muggles

    koko:

    Vem dog i Cityakuten - Neena? Jag följde alltid den slaviskt förr men har tappat bort den, särskilt nu när den inte går på måndagar längre. Och efter att Carter försvann så blev det inte samma sak...

  • muggles

    koko: jag glömde kramen så här kommer den! *grumpf* (el hur låter en kram?)

  • muggles

    Nenne: har inte hunnit läsa på hela förm - här kommer en dubbelgroumppff!!! I övrigt Jag hoppas fortfarande åt dig men förstår om du inte orkar. Ååååååååååhhhhhhhhh, blir så ledsen när jag hör att du vill ge upp (jag förstår dig så väl)! Vill ge dig energi att försöka igen - de har ju inte hittat några fel! Det MÅSTE funka! Någon gång.... (men NÄR?! )

  • muggles

    Oms: ahha för några veckor sedan gick CA plötsligt på tisdagar men det kanske var tillfälligt? VAR det Neela som dog el? *nyfiken*
    Hur kommer det sig att Cerazette är starka - jag trodde de var minipiller? Trodde även att minipiller innebar minidos av hormoner?

    AM: lycka-till-kram inför imorgon. Finns nog inget jag kan säga som får dig att sluta noja...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!