Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    EA
    ska och ska , jag vet inte eftersom jag inte fick göra nåt alls. Inte något prov dag 20 heller.

  • nennesjuttioåtta

    Kängu


    För övrigt måste jag nästan säga att det verkar som att det är fler som inte har sex (eller väldigt sparsamt) än som HAR det, nuförtiden (här i tråden, alltså). Annat var det förr *darrar på handen som håller i rollatorn*

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    shit vad läskigt! Hoppas, hoppas att Vicktor kryar på sig snart! Blev ni (du och maken) sjuka efter cocktailpartyt båda två, eller? Vilket elände att bara för att man har dagisbarn så ska det bli en massa gräsliga sjukdomar på köpet-

  • nennesjuttioåtta

    Jaaa, Telis, jag blir fortfarande lättad och glad när jag tänker på att cystorna höll sig i chack! Nu är det bara en vinter bort! (som ska gå ruggigt fort med en massa skidåkning!)

  • nennesjuttioåtta

    Telis
    jooo det kommer jag ihåg från brorsan, när naveln trillade av (eller hade trillat av, den låg där som en brun torkad klutt i blöjan)!

    Frullan
    Fasen att det ska blossa upp igen så där, hoppas att tiden hjälper till att lägga det bakom er!

  • nennesjuttioåtta

    Allt snack om blossa gör mig ju nästan lite glöggsugen... Nej men skämt åsido, tror du att det går att lösa på något vis?

  • nennesjuttioåtta

    jamen vadå, det hade väl varit värre om man var tvungen att äta den, eller ha den som amulett på ett halsband.

  • nennesjuttioåtta

    HAHAHAHHA! Man förstår ju iofs varför de leksakerna lockar så, mina är både färgglada och har en rolig form (delfin, gullegull! eller rosa bollar som är nästan som kastanjetter)!

    hej sweetie!!!!!

    Vickan
    Nu får du lugna ner dig lite, vi vill inte ha någon utbränd Viktualia! Ta hand om dig tjejen!!!! och ha så kul på festen!!!

    Lapinette
    * * GAH! Vågar inte sägga varken det ena eller andra. NU JÄKLARNSS!"%#&%"¤(¤"!!!!

    Själv, har jag varken ont i tuttar eller fryser. Har haft 36,8 flera dagar i rad men vet ju inte vad jag har annars eftersom jag har tagit tempen på så många olika tidpunkter (borde jag ju ha kunant räkna ut själv, grrrrrr) så antingen är det högt eller lågt. Jag har för mig att jag ligger ganska högt för jag är inte så feberkänslig (som maken är som är lågtempare, men det kanske har mer med kön att göra, hahahah). Så jag har ingen aning om när jag har BIM. Ganska skönt faktiskt!

  • nennesjuttioåtta

    joomenvisst, skulle vi inte köpa tapeter igår. Men var vi överens? ICKE! GAAAAAAAAAAAH! Men nu skulle maken dit igen och köpa de som jag ville ha (och nu är jag livrädd att det blir fel i alla fall, hahaha SATAN!!!!) och varför han gav med sig vet jag inte men han vill väl att vi ska sova i samma rum, vad vet jag.

  • nennesjuttioåtta

    EA
    Synnerligen taktlös vän, sånt där gör mig gnnnnnnnnnnnnhh!!! Vad är det med folk som helt plötsligt visar sin minst empatiska sida när det handlar om barnalstring?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!