• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Gällande pappersval när man pappersmuffar så föredrar jag lite mjukar och softare men det är nog en smaksak. Vissa gillar ju när det river till i musen .

  • Lapinette

    Pappersmuffa ska man inte göra samma dag eller dagen innan ett gynbesök. Ej att rekommendera!

  • Lapinette

    kokisen - ska du byta jobb? Känner att jag inte alls hängt med??!

  • Lapinette

    Kul att du tittade in Frejis. Sjukt som sagt att de har stängt på helgerna för visst har man fått haricot på stickan så ska ju det lilla embryot ut för upptining (jag menar för dem som då ska ha återföring måndag). Undrar hur de gör då?

    Som jag förstår så var det kanske lika bra att det inte blev FET nu utan att ni tar det i vår när du mår bättre. Vågar inte tänka på hur lågt jag kommer att sjunka om den här IVF'n inte funkar. Inte många dagar kvar och inte mycket hopp kvar för den lilla kaninen.

  • Lapinette

    Frejis - glömde skriva, snacket om Dalarna gäller semestertrippen i somras som aldrig blev av. Tänker inte göra någon mer IVF. Bara den tanken gör mig superlättad och vetskapen om att ha 8 embryon i frysen.

  • Lapinette

    EA - ta ett ikväll istället och se till att ha mannen i närheten .

    Själv ska jag äta årets första julbord idag. Mitt arbete har som tradition att bjuda in kunder på jullunch på Lucia. Vi ska iväg på en båt och det brukar bli jättefint. Orkar bara inte vara trevligt. Vaknade med huvudvärk och halsont idag igen.

    Annars så är jag singel ikväll. Har skickat iväg svärmor och maken på julbord. Trist att inte följa med men jag pallar inte mer än ett per dag.

  • Lapinette

    3Jane - du kan alltid ljuga och säga att ni har försökt i 1 år. Kan ju vara svårt för gyn att kolla upp det . Själv är jag urdålig på att ljuga och min gyn visste om när vi började försöka så när jag var där på rutinkontroll efter 6 månader sa han bara åt mig att komma om 5 månader.

  • Lapinette

    muggles - jag är förkyld! Kan tyvärr inte säga att jag känner "åhhh, jag är gravid!" .

    Er middag igår lät suverän. Önskar att vi också kunde göra något annorlunda och få slippa traditionellt julbord. Vi äter först ett med kunderna (idag) och sen tar vi ett till med bara kollegorna i nästa vecka. Känns onödigt! Ja, för sen ska jag även iväg med maken och hans jobb. De är ju bara 3 så vi fruar får följa med och det brukar både bli sent och mycket. Därför bokas alltid in fredagen innan jul.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!