Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    hej Izzie

    Jo, jag har svårare att hantera surkukar. De vill man ju inte bita huvudet av direkt *huääää* ahahahh!!!
    Men just denna gång råkade jag på en snorkig benget med läppstift som läckt utanför rövhålsmunnen (rökt länge, eller, kanske, va, eventuellt?), med stilettklackar och grått hår som är blonderat. Nästa gång kanske det blir en surkuk med hängbuk och ögonlock som rasat ner över fransarna. Vad vet jag vad framtiden har i sitt sköte?

  • nennesjuttioåtta
    kängu skrev 2008-12-17 14:52:28 följande:
    Man behöver ju inte haft ont i titsen... När är BIM?
    Nä, men jag har ju alltid det och denna gången har jag inte hittat någon ÄL-aladåb. :-s Så jag tror det inte skett något nedsläpp den här månaden. Men tempen har höjts lite grann. *viskar* Idag är det dag 30...
    Men jag fick högre temp förra söndagen så om det ska vara 14 dagar efter det så är det ett tag kvar till BIM.
  • nennesjuttioåtta

    åhnej säg inte så, tjejer... Nu börjar jag ju hoppas iaf, jag som känt mig rätt laid back den här omgången.

  • nennesjuttioåtta

    Cicca
    jaaa, herregud, hade jag haft möjlighet och "råkat" ha vägarna förbi så hade jag definitivt spanat. Men vad trist om de bara snackar skit!!!!

    Kom igen, give your trouble å sen bah FAAAAAAAAAAAAAAAAAJT!!
    frfrfrfrfrfrfrfrfrf *gör en bakåtvolt och sprutar giftpilar med munnen samtidigt som jag skjuter med en k-pist i varje hand*

    The battle is over ant Thunder is the saviour....

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    *tar motvilligt emot pinnjävlen* Alltså, jag är lite skraj. Måste jag muffa med den här..?!?!

    Jag avvaktar kraftfullt i några dagar (Koko är vakant på pinnen!) så får vi se när det börjar bli bromsspår från framvagnen. *mummelmummel*

    Nä, ja ä intä bitter...

  • nennesjuttioåtta

    Piggelin
    men va faaan! Vilket ärkepucko! Väldigt upplyftande och peppande. NOT! Vilken jävla syn på de som är arbetslösa de verkar ha (som ändå är där för vår skull). Att andra kanske tror man är lat är väl en sak men att de på AF tror att man bara utnyttjar systemet och gratis resor hit och dit för skojs skull är ju för jävligt. Fan vad många svordomar jag har skrivit här idag. Men man känner sig dålig nog som det är redan.
    Det där med att avboka intervjun tog också priset, för hur fan tänkte de då? Det är väl ändå jobb man ska ha i slutändan och så många intervjuer får man ju inte chans att gå på direkt.

  • nennesjuttioåtta

    kängu
    Nej, vilken äcklig bild!
    Hahah, du det ska mycket till innan den ev press som ni sätter överträffar den jag har från mig själv.

  • nennesjuttioåtta

    Nähäpp. Dax att försöka snygga till sig inför julfesten. Hoppas de är snälla annars blir det en pungspark ikväll (premiär! Jag har bara gett en rak höger tidigare )

    på er! Här ska drickas julmust, öl, snaps och gravad lax ska ätas.

  • nennesjuttioåtta

    todiloooo

    Oms
    Jaaaaa , det var jättetrevligt att luncha med er båda. Repris, tack!!!!

    BS
    PFaahahahahaha, I knew it - heja IRIS!!!!! Jag tror hon komemr bli byggkonstruktör.

    Mrs B
    Jäkla skit med Maltes stackars mage! Men jösses vad du får mycket gjort, vad hade du hunnit med om du kunnat göra allt du velat? Klistrat fast barren på granen?

    ojojojojo vad fasen var det mer...

    Äh.

    Hur som haver. Intervjun idag gick riktigt bra, imorgon får jag besked och jag hoppas så att det blir ett tillfälle att fira! Men jag tror även att det blir sjukt mycket jobb, och jämfört med lugna gatan på mitt gamla jobb så blir det här något heeelt annat. Back to produktionen igen (vilket jag iofs gillar, men det är skönt att få lön för att softa också).

    Julbordet igår var grymt gott, särsklit sillarna var riktigt fasta och bra och och goda såser. Som vanligt blev det party! De är grymt roliga när det blir sånt här, alla dansar vid baren fastän vi är ensamma på stället (vi hade dance-battle, hahahaha!), och alla bjuder på sig själv. Synd att de är så stiffa och trökiga på jobbet bara . men jag drack mest julmust men det blev ju några snapsar, en drink, en öl och en tequila och en shot... oj! Jaha ja det blev ju en del ändå då. Men från halv 5 - halv 1 så det blev ju inte mer snurrigt än önskat. Men jag tänkte ju inte på det när jag bokade tiden för intrvjun, men jag var pigg imorse men höll på att somna på bussen hem från stan nyss och det är ju inte så lång bit...

    Ingen mens i sikte, men några dagar kvar innan jag tänkte teste. Faktiskt. Jag har inga symptom what so ever och hade gärna haft lite ömma boobs.

    Just det, EA, jag brukade inte ha ont i tuttarna vid ÄL, utan det var som sagt de senaste två gångerna som jag haft det fr o m ÄL fram till BIM(BOM). Vanligast har varit typ 4-5 dagar före men det varierar som satan nuförtiden. Hoppas att du får ordning på cykeln eller ännu hellre att det är som Lappis FL-polare.

  • nennesjuttioåtta

    Mrs B
    Klä på barnen vantar med snöre under overallen så får du en praktisk ögla som håller! *tips* Granen står i garaget, jag vet inte ens om vi har pynt så det räcker. Idag köpte jag dock glitter och en julgransmatta. Weheeey! Men jag hade velat ha en estetiskt snygg pyntning men det blir nog EPA-versionen, typiskt oss. Just ja, ni hade kalas sen, ja då förstår jag att du hade velat baka mer.

    MSW
    Jag vet inte när jag ska testa. Jag skjuter på det hela tiden för jag hatar verkligen att få det där jäkla minuset så då tar jag hellre tanten.... Men inte före helgen iaf.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!