• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag hoppas att ni förstår att jag absolut inte flirtar med tysken längre. Han förstår skämt (tror jag) och har inte tid att bläddra i lexikon och min man är på det klara att vi är kompisar på Fejjan och så där!

    Nu ska jag gå och hämta Livia!

    So long

  • fru AM

    Grattis Oms - vad snabbt det gick! Då håller vi tummar på torsdag!

  • fru AM

    Telis: boka för mig så får jag bara se till att kunna på söndag!

    Koko: Det tycker jag absolut du ska göra! Sägs det inte att ens man är till för att våldtas (eller har jag blandat ihop det)?

  • fru AM

    Hoppas koko med sambo får en trevlig kväll ... Har du förvarnat honom?

    Hej Telis! Godkända som äggmottagare, det är ju jättebra - ett stort steg närmare!

    Lappis: misstänkt på smällen!

    Ertappade idag Livia inne i badrummet med min tandborste i högsta hugg framför ett uppfällt toalock. Misstänkte starkt att hon hållit på och blaskat med borsten i toan ... Den var alldrles blöt. Uäääk. Fast tur att jag kom på henne så jag visste att jag skulle slänga den ...

    Telefonen såld till genomhederlig golvläggare från Lidingö. Fick tillbaka pengarna jag köpte den för! Köparen visade sig vara en väldigt bra kontakt när det gäller min och brorsans fastighet också. Gillar såna där tillfälligheter som visar sig vara lyckträffar!

    Önskar alla en fantastisk tisdagskväll!

  • fru AM

    Det äckligaste i kombinationen barn-toaväg var när jag var på en restaurang och i sällskapet vid bordet bredvid fanns en ca 2-åring som gick med sin mamma på toaletten. Efter ett litet tag kommer mamman och barnet tillbaka som ett skott och mamman skriker över hela restaurangen: "Vet ni vad han gjorde!? Han tog den där skålen som toaborsten står i OCH DRACK UR DEN!"

    Angående barn som trillar ur vagnen: det händer de allra flesta - åtminstone en gång. Hoppas Victor inte gjorde illa sig!

    Sitter och kollar i en ny bok jag har köpt: Matlust - för barn 0-6 år. Skriven bl a av en barndietist. Intressanta fakta och bra recept på barnvänlig mat (och små knep som i alla fall jag inte tänkt på). Nu skanar ju inte Livia matlust - men man kan aldrig lära sig för mycket. Nästa barn kanske är en matvägrare ...

  • fru AM

    Jag blir också illamående av toaborsthistorierna och jag är ju bevisat gravid så det är i såna fall ni andra också nu!

    (Bristande logik är ett annat typiskt symptom ...)

  • fru AM

    Och jag säger: HURRA FÖR OBAMA!!! Jag är så glad att det känns som om jag vunnit själv!

  • fru AM

    Även lille Obama har nog gnagt på en eller annan toaborste i späd ålder. Och se hur det gick för honom!

  • fru AM

    BS: slå till på kalkonen! Nu när du är förkyld är ju perfekt!

  • fru AM

    Nämen BS - inte äta kyckling när man är ute? Det gör jag jämt! JAg tror restaurangpersonal vet mer om hur man ska hantera fågelkött än de flesta hemmakockar

    Visste ni t ex att man ska hålla oskalade rotfrukter och rått fågelkött låångt från varandra på köksbänken (det är något med jordbakterierna på rotfrukterna ...)?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!