• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Kostnaden för lite valium är en piss i Mississippi (hur många sssssssss och ppppppp är det?) i jämförelse mot IVFer och nålar. Sen om det blir några över så kan man ju använda dem när man behöver få sova ... eller inte vill bli störd.

  • Lapinette

    Själv så avbokade jag precis min spinningklass efter en del förhandling med maken. Skulle aldrig ha inträffat förut att det är jag som tvekar till att gå och träna men jag blöder så jäkla mycket att jag inte tror jag kan duscha utan lämna spår efter mig (been there, done that). Ska istället ge mig till NK och leta julklapp till maken. Wish me luck!

  • Lapinette

    Själv har jag gått ned 1 kg istället för upp efter min natt på toaletten men det äter jag lätt upp ikväll då det vankas julbord på Gondolen!

    Usch, sitter och författar ett mail till CvL och min läkare. Känns bara som skit och pest så fort man tänker på IVF.

  • Lapinette

    Sitter här seg som bara den efter julbord och en kanna mumma på Gondolen igår och idag har vi avverkat ett spinningpass utan återhållsamhet dvs jag körde järnet som gamla goda tider. Så skönt! Ska nu lägga mig och stirra i taket i några minuter innan det är dags att städa och sedan börja med en 3-rätters middag. Har våra vänner som normalt bor i HK på middag ikväll. Eventuellt sover de kvar men vi måste gå upp i hyfsad tid imorgon för kl 11.00 är det nästa träff, brunch med brorsan + kompisar. Ingen rast, ingen ro. Längtar till mellandagarna då jag bara ska ligga på soffan och pilla mig i naveln.

  • Lapinette

    Telis - trist med Parisresan hoppas det inte är negativa saker som gjort att ni måste ställa in den.

  • Lapinette

    *kikar in och viskar*
    - Inga nyheter = goda nyheter!!!

  • Lapinette

    nenne - trist med minuset men vart har hon tagit vägen??!!! Du verkar ha fullt upp med huset. Vad blev det för tapet i sovrummet?

    kokisen - det låter ju superlovande!!! Håller tummarna!

    Ego - fortfarande känns det urjävligt och jag orkar inte ens tänka på framtiden. Försöker muntra upp mig med lite resplaner men det funkar inte heller. Berättade för min mamma i söndags och t o m hon som varit så optimistik verkar ha gett upp. Nu pratade hon mest om adoption (fast det kan ju bero på att det precis varit i Indien och besökt barnhem, blivit fadder till en 7-årig tjeje med chokladbruna ögon).

    En annan sak! Fick ett julkort från en väninna som skulle få sitt andra barn i oktober. På julkortet stod hennes namn, hennes sambo och lilltjejen som snart är 3 år ... m a o inte den lilla bebisens namn. Är inte det konstigt? Kan det ha hänt något? Jag träffade henne i september och då var allt bara bra.

  • Lapinette

    Mon dieu, så slarvigt jag skriver. De har varit i Indien (inte DET) och 7-årig tjej ska det så klart vara.

  • Lapinette

    Jag har inga problem med att adoptera i den bemärkelsen att jag inte får uppleva en graviditet eller förlossning. Det är helt ok för mig. Bara det inte tog sådan lång tid. Vi har stått i kö i 6 månader och att sedan behöva vänta i ytterligare typ 3 år känns för jäkligt!

  • Lapinette

    AM - jag hoppas det har "glömt" men det var ett färdigtryckt kort med foto + alla namnen. Tycker det var så konstigt att inte den nya medlemmen stod med. Tyvärr har vi inga gemensamma vänner så jag har svårt att luska ut vad som kan ha hänt.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!