• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Och 1 februari är jag förhoppningsvis i Amsterdam ...

    Välkommen hem Lappis! Läskigt med Facebook-stalker. Undrar om de ex jag har friend-requestat där har blivit lika uppskakade av mina närmanden ... Inte den vaxade tysken kanske eftersom han accepterade ... men den ljugande, ludne irländaren ...?

  • fru AM

    Mrs B: Grattis Malte! Skönt att alla mår bättre!

    BS: Tänkte på dina olika långa cykler ... Jag hade det ju helt snurrigt i somras med en 45 dagars cykel och sedan hade vi ju ingen aning utan chansade bara på att den var som vanligt igen - nu har ju UL visat att jag hade ÄL tidigare än under en vanlig cykel (kanske dag 12 i stället för dag 17 för mig). Kanske försöker kroppen jämna ut cykelintervallen på något sätt???

  • fru AM

    Haha Mugglan: det där tyget har Livia i sitt rum (uppspänt på nästan en hel vägg) Jag köpte det innan jag visste vilken sort hon skulle vara och är väldigt nöjd med det - att det inte bara är ett flickigt rum. Hon ska ju på sikt förmodligen dela rummet med lillbrorsan också. Om vi har ett tema i rummet så är det djur och blommor (vita). Ljusgrå väggar.

    Frullis & MSW: Man FÅR önska sig en flicka. När jag väntade Livia så gjorde jag det - utan att egentligen sätta ord på önskningen. När hon väl kom ut visade det sig att maken också i hemlighet önskat sig en dotter. Denna gång har jag dels inte önskat mig något spec. kön, dels varit så säker från början på att det är en kille. Och nu känns det alldeles självklart att det är en pojke vi vill ha och kommer att få. Livia har utsett en av sina badleksaker till "Bjoj" (bror) och går och bär på honom för jämnan ...

    Min mage är förvrigt gigantisk. Är i v 23+0 idag och jag vet inte hur det hela ska sluta i klädväg ...

    Grattis också till Mindre!!!

  • fru AM

    Lappis: Så mysko med dina blödningar! Testa att ringa Sophiahemmets gynekologer!

    Nenne: Förstår helt din frustration över AF. Jag fick nog av dem senast jag var arbetslös. När var det jobbet började???

    Koko: jag minns att jag blödde lite i början med Livia. v 9 var det nog. Som tur var samma dag som jag skulle går på ett inbokat VUL hos J-Å - så jag knde se på en gång att allt såg bra ut. Väldigt vanligt dock att blöda lite (t ex pga sköra slemhinnor i kombination med t ex sex). Hoppas du får klarhet innan Thailand.

    Vickan: Kul att du hoppat på karusellen igen efter en liten paus!

  • fru AM

    Lappis: har du ringt MamaMia? Man kan ha tur och få en återbudstid!

  • fru AM

    Ja stackars naken-bosse - upp och ner i liften i en kvart. Dröjer nog innan han åker en sväng. Kan inte ha varit en imponerande syn heller med tanke på minusgrader ...

  • fru AM

    BS: Usch vilken läskig olycka! Är det inte badrummet och köket som är de farligaste platserna hemma ... Livias jämnårige herrbekant slog av båda framtänderna vid en vurpa i ett halt badkar för någon månad sedan ...

    Mycket konstigt drippelidropp på många härinne. Kanske är det tanten som har panik för att hon anar att hon kommer bli sysslolös under 2009 - med tanke på ALLA BEBISAR SOM SKA BLI TILL!!! (Det är ju perfekt, vilket straff - tanten får tillbringa 2009 i korrespondens med Arbetsförmedlingen istället för att hemsöka oss i tråden!!!)

    Cicci: NK-rean var en huggsexa utan like! På barnavdelningen var det tjugo meter långa köer till kassorna. Som genom ett trollslag upphörde plötsligt mitt behov av att köpa märkeskläder till barnen ... Däremot fyndade vi en TV-bänk som vi snokat på tidigare.

  • fru AM

    BS: när jag klär på Livia har jag henne sittande i knät - har du testat det? (Fast det kommer inte funka om en månad ungefär för mig ... emedan magen då kommer vara för stor Har förvarnat maken om att det (också) kommer bli hans jobb de närmsta månaderna)

  • fru AM

    Och så får man ju leka lite samtidigt som man klär på. Foten i overallbenet är tåget i tunneln som tutar när det kommer ut ... Tummen måste in i vantens tumutrymme för att vi ska jubla tillsammans ... Rätt ansträngande när man är stressad eller trött men det funkar bättre än när jag försöker tvinga på henne kläderna.

  • fru AM

    Nej men Lappis! Så hemskt! Fruktansvärt. Det hände min mans kusin för tre år sedan också. JAg kan inte ens förstå hur hemskt det måste vara.

    Hur ligger du till i telefonkön? Hur är detmed droppandet? Kram!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!