• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Cicci - misstänkte att du var en sekelskiftesjunkie, precis som jag Trots det tyckte jag lägenheten var fin. Och rel. "billig". Men den ligger ju på Gäääärdet!

    Angående jobbets reaktion på din grav.: Min man ska imorgon ansöka om tjänsledigt i ett år - de borde ju bli lika glada de!

  • fru AM

    Cicci: sover han i egen säng/eget rum? Han kanske är lite otrygg efter att ha börjat dagis efter långledigt? Livia somnar i egen säng men kommer över till oss redan mellan 11-12 ... Sedan sover hon som en klubbad säl tills klockan ringer. Och vi med. Så det kan vara ett tips om det passar er ...?

    BS: jobbigt med Iris natt. Det kan mycket väl bero på nattlinnet! Att hon blir kall. Göm nattlinnena när mormor kommer nästa gång!

  • fru AM

    Så skönt att det var bra med Frullans bebis - men vad är det som gör ont!!!? Mystiskt!

  • fru AM
    FruCicci skrev 2009-01-13 10:10:12 följande:
    AM, ja han har egen säng i eget rum....Jag har inget emot att han sover hos oss, men min man vill inte vänja honom vid det.
    Vet du - då tycker jag din man tar ALLA nätter en tid framöver.

    Nej, jag förstår hur ni resonerar. Vi hade också lite ångest när vi började låa Livia komma över till oss tidigare och tidigare, ibland t o m somna i vår säng. Men vi resonerade till slut som tantalororna i Knattetimmen: Sover hon bra (oavsett var) så sover vi bra och är gladare och har det bättre. Sedan är det ju väldigt få människor som fortsätter att i vuxen ålder sova hos sina föräldrar ... De är rätt små våra barn när man tänker på det.
  • fru AM

    Cicci igen: HAr du testat fiskpinnar eller fiskbullar - om han nu gillar färdigmat så är det ju bra med fisk (om han nu inte gillar din spätta förstås)

  • fru AM

    Kängu: lycka till hos frissan! Det är Telis som har hand om galleriet. Jag inboxar dig hennes mailadress!

  • fru AM

    Håret ja ... ser just nu mest ut som mamman i familjen Adams i håret ... Vet inte åt vilket håll jag ska gå. Längre - men kanske lugg (måste i s f byta frisör). Kortare ..? Men varför?

  • fru AM

    MrsB: bra med besked om Malte! Är du själv allergisk mot just mjölkprotein - så att du redan vet vad att undvika & ersätta med osv?

    Håret: Just nu funkar min utväxta Morticia Adams-frilla, eftersom håret är rel. graviditetstjockt. Det blir värre sen när stråna börjar falla. Fast det ska jag väl kanske inte ta ut i förskott!

  • fru AM

    Liten: Jag knaprar mandlar och torkade aprikoser när suget sätter in (också bra för mitt järnvärde tydligen).

    Annars: Äter man mindre kolhydrater så blir man mindre godissugen. Ska börja köra litegrann GI-mat när bebin kommit.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!