• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vickan - själv sitter jag här och får ett glas Toscanskt vin serverat av maken. Min kommentar "jag tror jag börjar uppskatta vin igen ".

    Kram tillbaka Vickan! Hur känns det att vara uppe på halkbanan (försöka få barn) igen? Skrämmande eller helt ok?

  • Lapinette

    Heeeeeeeeeeeeeeeeej Frejis!

    Var precis på väg att gå till middagsbordet med min glas vin när jag såg att du skrivit här. Åhhhh, vad härligt det låter med New York. Försöker få maken iväg på en långresa men har är envis just nu och tycker vi ska spara pengar. Nåja, de kanske behövs till de 8 eskimåerna.

    Jag är INTE gravid så jag tar gärna en vinkväll med alla ogravida kvinnor på tråden! Förmodligen blir det dryckesförbud när jag börjar hos ny akup så det är ju bäst att passa på.

  • Lapinette

    Frejis - jag är ju yngre enligt min läkare så det där med den faktiska åldern stämmer ju inte alltid och dina ägg är inte en dag äldre än när du frös in dem så där behöver du inte känna någon stress. De kan gott ligga där och vänta. Själv hade jag inte tänkt göra något FET förrän typ tidigast i mars. Ska först njuta av liv och dansklasser, sen blir det att ta i med hårdhanskarna och dricka äckliga örter.

  • Lapinette

    Nej, nu ska jag gå och ta ut kycklingen innan den börjar likna ett russin. KRAM

  • Lapinette

    Oj, oj vilka dåliga dansare på Let's Dance. Vad ska det bli av dessa? Har nu i pauset dansat lite samba med maken (stackars grannar) för att lätta upp stämningen. Tebaks till tv'n och lite glass (attans vad god glass ni gör nere i Götet).

  • Lapinette

    BS - du ska ha sett nivån på samban ... mest juck, juck!

    Vänner - ska gå till en annan som gjort underverk med en trådkompis på FL samt att hon kör mycket med örter. Inte gott men de verkar göra susen för ....

    Nej, ska nu gå och knyta mig. Har bokat träning imorgon, spinning med maken, då dagens pass blev avbokat pga Uppsala.

    Go'natt alla goa tjejer!

  • Lapinette

    Telis - attans vad trist med magsjuka och på det även missad skidåkning. Skulle ni ha åkt upp över helgen eller dagen? Vilket fall, skittrist!

    BS - en sticka som du haft i ett halvår! Borde du inte fått blodförgiftning vid det här laget?

    Ego - lullig efter en eftermiddag på Riche med make + väninna. Har suttit där sedan 14.00 och druckit vin, ätit lite också och snackat en massa skit. Trevligt!

  • Lapinette

    Vickan - jag kunde omöjligt sitta när jag hade dessa värkar. Jag satt på toalletten och slet i mitt hår, skakade och var helt sjöblöt trots att jag frös. Har aldrig haft så ont, inte ens vid njurbäckeninflammtion ... fast vid njurbäcken så varade värken längre. Gud ske lov gick denna värk över.

    Blivande fru L - vi tog hjälp av en inredningstjej (kollegas kompis) när det gällde val till badrummet och möbler till vardagsrummet. Ångrar det inte en sekund. Det finns aldeles för mycket valmöjligheter!

  • Lapinette

    Blivande fru L - visst så är det enklare (säger jag som inte har varit med om förlossning) för att man vet att något bra kommer ut av det hela. Nu hade ju jag ingen aning om att jag hade missfall men den smärtan var olidlig. Jag låg verkligen på badrumsgolvet och gnydde och maken fick inte komma in. Normalt har jag en hög smärttröskel och lyckades t o m ha tjejmiddag hemma innan jag upptäckte min njurbäcken (när väninnorna gick hade jag 40 graders feber och kunde knappt stå upprätt).

    Vi har renoverat varenda rum förutom köket som var renoverat när vi flyttade in. I början gjorde vi ganska mycket men det senaste året har vi lugnat ned oss. Senast (i november) renoverades gäst/kontorsrummet. Det som vi troligen gör under våren är att fixa hallen (igen) och sen är vi ute och letar vardagsrumsbord + matta.

    kängu - jag har varit på Guadeloupe i 10 dagar. Helt ok resmål men den ligger inte bland mina toppresor. Sen blir det ju lite jetlag när man åker dit till skillnad mot t ex Egypten och Gambia. Vill ni bara åka iväg och ligga och slöa på en sandstrand eller vill ni åka runt och se lite?

  • Lapinette

    Kängu - jag tittar också på hus fast vi sagt att vi inte ska flytta än på ett tag. Hittade två toppfina som det är visning på idag.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!