• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Lappis: Hoppas det blir minus på fredag då!

    Vi ska nog egentligen bara se till att komma iväg bara vi två - innan tvåbarnschocken slår till. Och så fyller maken i o f s år, det är nog läge att boka det coola rummet istället ...

  • fru AM

    Gaaaah - varför ska allt vara så svårt. Nu ringde jag för att gradera upp oss till coola rummet, men fick då höra att sängen är rund (och "troligtvis" 2 m i diameter). Vi är ju värsta girafferna och vana vid 2.20 fyrkantig säng så jag tror vi kanske trillar ur sängen ...? Någon lång härinne som har erfarenhet av rund säng (fånig uppfinning förresten)

  • fru AM

    Nu har jag bokat rummet med den runda sängen ... Jag och maken har precis provmätt en tänkt cirkel på två meter i diameter och försökt få plats liggande inom den ... Det verkar funka. Men tur att bokningstanten inte kunde se oss kräla omkring

  • fru AM

    start september skrev 2009-01-20 10:59:59 följande:


    A.M,funkar nässkölj när man är jättetäppt också eller är det mer en förebyggande åtgärd? Och Jodopax som Vänner skrev om för länge sen - är det någon som tycker det är bra?
    JAg körde nässskölj även när jag var jättetäppt. Det rinner inte lika självklart ut genom andra näsborren då (det kommer lite genom munnen istället - låter läskigt men man vänjer sig) - men det är BRA att skölja i alla fall. Ta gärna yttepytte mer salt än rekommenderat om du är mycket täppt så blir det mer effektivt!
  • fru AM

    Men BS, vilket tråkigt förstabeskad! KRAM! Men det kan ju gå att fixa... Lite vikt nedgång, lite sån diabetesmedicin, kanske en gnugg på bidrottningsgeléburken? Jag hoppas för er skull. Kram igen!

  • fru AM

    När det gäller kökskakel så kan jag upplysa intresseklubben om att vi har 30x60-plattor. Inte mycket fog där inte. Chokladbruna med fläckig metallglans. Låter konstigt men det är jättefint på plats.

  • fru AM

    Telis & Cicci: Jag kan också äta lunch imorgon! Vilken tid passar - Telis med idiotchefen? Kunde Lappis också eller hur var det?

    Tror förövrigt att det är en viss typ som blir chefer, med en hel del passande egenskaper - tyvärr även för att bli idioter (därmed inte sagt att precis ALLA chefer blir idioter). Har vi någon chef här i tråden så är det t ex en som inte gått på idiotspåret ...

    VATTKOPPOR EFTERLYSES!??? Jag vill att Livia ska ha haft vattkoppor innan bebisen kommer! Om någon känner någon som har nykläckta koppor så kan ni väl höra er för om vi kan få komma och gnugga Livia mot henne/honom? Det var en lömsk unge på dagis som passade på att ha vattkoppor under jul- & nyår och alltså undvek att starta en epidemi. Det tycker jag var synd & ogint.

  • fru AM

    Lappis: Både vattkoppsepidemi och lunchförhinder: ÄSCH DÅ!

    Brunch vore kul! 15 februari?

  • fru AM

    Start: har funderat på en FL-efterlysning men vet inte om jag vill träffa de tokfiorna ... Men när jag väl blivit desperat i mars eller så ...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!