• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hade brun heltäckningsmatta som gick halvvägs upp på väggen samt orange inredning i badrummet i lägenheten vi hyrde i Avoriaz. Det var hemskt att gå in där bakis.

  • Lapinette

    Ja den gick liksom en bit upp. Sjukt fult var det och inte alls så där harmonisk som man vill att en toalett ska vara. En annan som också var lite "annorlunda" är en fd kompis chef som renoverat sin lägenhet och lagt in ceriserosa mosaik i badrummet och till det svart handfat och toalett. Det var säkert inte billigt och kändes helt fel.

  • Lapinette

    Det var mest kombinationen av stark rosa och svart i ett badrum som inte riktigt tilltalade mig. Som sagt, där inne vill jag lugn och ro. Ok om det hade varit detaljer i rosa men hela golvet och väggarna.

  • Lapinette

    nenne - skulle du då rulla dig torr på golvet? *fantiserar om en rullande nenne*

  • Lapinette

    Ser att inte bara jag fantiserar .

    nenne - var det inte du som hade lite problem med "rulltekniken"?

  • Lapinette

    Cissi - innan jag kan få ÄL måste jag få min riktiga mens. Har sedan igår haft menskänningar med ömma bröst, molande värk i tjejmagen så jag tror faktiskt att den skulle kunna vara på gång. Fast jag droppelidroppar fortfarande.

  • Lapinette

    Cissi - du måste vara det envisaste som går i ett par skor . Vi har haft mycket sporadiskt med sex denna månad eftersom jag har blött från och till och vi inte visste om jag hade en infektion. Visst finns det en liten chans att något skulle ha kunnat hänt men enligt läkaren så har jag haft missfall och troligen inte ens ÄL denna månad ... tror jag?! Som sagt, den som lever får se men det är liksom ingen idé att köra järnet just nu, dels blöder jag och dels är tempen hög dvs OM jag hade ÄL så har den redan passerat.

  • Lapinette

    Cissi - visst får man ÄL men jag blöder ju fortfarande och har inte fått ut allt så jag har svårt att tro att jag haft ÄL under tiden. Nu tempade jag inte heller under ledigheten så jag har noll koll om och när tempen gick upp, vet bara att den ligger högt sen en vecka tillbaka.

  • Lapinette

    Cissi - i dina ögon måste jag ha varit gravid ett dussin gånger vid det här laget .

  • Lapinette

    Telis - håller tummarna för bra svar. När ska du få svar?

    Cissi - förstår att det känns skönt att ha berättat på jobbet och slippa gå och ljuga. Jag kunde inte ens låta bli att kommentera en presentation (från en extern) idag att Ipren ska man inte äta när man försöker bli gravid. Varför kan jag inte hålla tyst?!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!