• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Mugglan: Enligt min man så värker det lite i föräldrahjärtat även när barnet bara coolt vinkar lite över axeln och säjer hej då lite svalt. Han känner sig lite bortglömd & undanskuffad.

  • fru AM

    Telis: Halv tolv blir väl bra! I närheten av dig - eller ska vi köpa sallad/macka/bakad potatis och käka hemma hos mig så slipper vi ALLA köer!? Cicci: hänger du på?

  • fru AM

    Jag undrar om inte Cicci jobbar borta i Vasastan? Jag har annars ett nytt favvohak för luncher: Kjellsons på Birger Jarlsgatan. Det kan ju funka för henne också kanske? Eller är hon hemma med Vickevire (han har ju varit kräksjuk)?

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-01-21 11:02:50 följande:
    Ore - det är bara att konstant ha tandborstsex så missar du inte ÄL, fast ute i skidspåret kan bli lite problematiskt.
    Det skulle aldrig ha hindrat exempelvis Nenne!

    Nenne: Var ÄÄÄÄÄÄR du?
  • fru AM
    Ore skrev 2009-01-21 11:12:04 följande:
    Tja, förhoppningsvis så skulle väl det faktum att maken är en herrans massa mil bort stoppa även Nenne från att ha skidspårssex Saknar också Nenne...
    Nenne skulle ha kastat sig i bilen ...! Eller hur, NENNEEEEEE!!!???
  • fru AM

    NU blir det heminredning i tråden:
    Vilken tapet ska vi välja till vår inre hall? Yttre hallen ska målas i lämplig kulör och sedan - där hallen breddas och vi har öppen (vitkalkad) spis och dörrar in till t ex matsal - ska det tapetseras:

    Våra alternativ:
    www.tapetorama.se/display.php&category=Wallpaper

    samt

    www.tapetorama.se/display.php&category=Wallpaper

    Som ni ser en svartvit tapet med ganska svulstigt blommönster. Passar i vår gamla våning och alla ärvda möbler och med parken utanför ... Någon som har ett annat tapetförslag? Mottages tacksamt!

    Och i vilken färg ska vi måla trapphuset i fastigheten? Mörka trädörrar och brun marmortrappa. I dagsläget äckligt isblått.

  • fru AM

    Och vilken färg ska vi ha i "yttre hallen" - ska funka ihop med tapeten?

  • fru AM

    Angående tapeten: Det är fyra väggar - fast en av dem är i princip bara dörr och öppen spis, och två av de andra har varsin stor vitmålad dubbeldörr mitt på. Så det är inte så mycket vägg kvar ... Och blir det mycket så gör det inget. Vi gillar MYCKET!

    Cicci: Skönt att det "bara" var svamp. Bra idé med grönt. Det kan vara något!

    Cicci igen: JAg och Telis har avhandlat lunch imorgon ... Kan du ta dig till Kjellsons på Birger Jarlsgatan till 11.30?

  • fru AM

    Ang tapet och entréfärg är ni rörande överens! TAck för tyckandet.

    JAg fantiserar dock om någon sober terracottafärg i trapphuset. Hittar tyvärr ingen grön som funkar riktigt (håller på och surfar runt på Nordsjö & Alcro - det vi har att välja på) - det är väldigt mycket väggar som ska färgas. Vi har grönt i gårdshusets trapp och där ser det utt om om det varit spenatöversvämning. Inte den effekten jag vill uppnå i stora trapphuset ... Hmmm

  • fru AM

    Cicci & Telis: Ska vi säga Kjellsons 11.30 då? Jag måste vara hemma 12.30 för då kommer elektrikern men Telis måste också vara tillbaka då, eller hur!?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!