Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    rosa och svart känns ju lite flamingo också! Glöm inte dolda högtalare som spelar Flamingokvintetten!!!

    Vickan
    jaa...*minns* det var lite för länge sen nu va?

  • nennesjuttioåtta

    heltäckningsmatta i badrummet skulle passa mig perfekt, då slipper jag använda handduk och fatta vad man spar in tvättmedel på det!

  • nennesjuttioåtta

    Frullan
    åååh hoppas att din magkänsla (!) är rätt och att det inte är några konstigheter med bebisen! KRAM KRAAAAAM

    Sweeetiepajjsaren!!!
    WOOOAAAH vad gött att höra! GRATTIS till nya jobbet!!!! Vad skönt, där har du redan två timmar att göra vettigare saker än att pendla - per dag! Hurraaaa!!! (makens kommentar, "då blir de kvar där ett tag till då? Vad skönt att ha någon att hälsa på!" )

    Liten
    har inte ens kommenterat men TÄNKT - jäkla tantusling! (fast nu har det väl gått så lång tid att det är dags för ÄL?

    Vickan
    när har du BIM?

    Dagens jobbinsats.
    *gäsp* Usch, jag vet inte. Jag tror aldrig jag har jobbat i så pissigt okreativa lokaler någonsin. Men, men... Tror det blir bra med roliga jobb och uppgifter men jag oroas av att jag redan känner mig trött på det och önskar att jag är gravid snart så att jag snart kan vara ledig igen. (eller ledig är ju fel ord men ni fattar...) Dagen började sådär med datorer som låste sig, totalt kaos med servrar som inte hittades, program som inte startade, lösenord som inte fanns och sen dog den ena dator, den som CS2 paketet fanns i, som alla jobb numer var gjorda i och således inte ens kan öppnas i CS2. Weehh... MEN! Det kan ju bara bli bättre! Men ni kommer itne att få se mycket av mig på dagtid.

  • nennesjuttioåtta

    vilka är mer på BIM-ingång nu? Dags för en lista tycker jag!!!

  • nennesjuttioåtta

    oj, vad skönt att läsa Frullan!!!! Hurra!!! Och jag tror du ska ta skrocken med en dl salt.

    Sweetie
    Jag har svarat på ditt mail. Lycka till imorgon och grattis igen!! Du är så värd det!!! Och om chefmuttan börjar mopsa så ...

    MIn andra dag började sådär. Jag cyklade fel och blev lite sen. över 1 mil istället för 8 km (jaja, ingen större skillnad men det tog ju 10 minuter extra). Sen har jag suttit som en Prao-elev på en stol och stirrat på hennes dator (det är ju bara en tjej där än så länge, de har ju gjort sig av med en drös förra året...:-s), lyssnat när hon pratat med kunder och leverantörer... Suck.. Hon har så mycket att göra att hon inte hinner säta mig in i något jobb men jag har fått börja med en grej iaf. Men det är inte särsklit kul än så länge. Men jag är ändå glad att jag äntligen fick ett jobb och det var tydligen många som hade sökt så helt bombad är jag inte. Hur som, det blir nog bra bara vi kommer i ordning!

    Sen cyklade jag hem i medvinden (rätt väg, hahah!) och möttes av maken och hans viltköttfärssås som var helt makalöst god!

    Idag plockade vi av allt julpynt från granen utom ljusslingan. Han får stå kvar ett tag till, hela granen är ju full i skott som nu spruckit ut i ljusgröna små mjuka taggpluppar, 6-7 st på varje kvist! Å julen vara än' till påska!!!! jo det är faktiskt sant!

    Telis
    tack gumman! Nu har jag progesteron fram till sommaren!

  • nennesjuttioåtta

    Nej... Jahaaaaaa nu fattar jag!

  • nennesjuttioåtta

    Fy fan vad roliga ni är, skriver hundra sidor mellan 8-17 och sen dör det ut fram till 8 ca. Maken bara flinar åt att vi jobbar så hårt om dagarna...

  • nennesjuttioåtta

    hohoooo

    Här har det snöat en hel del igen. Så fint och skönt för det var alldeles för svart ute i måndags när allt hade smält bort. (eller var det i tisdags? Det var DÄRFÖR som jag cyklade vilse..eller? )

    ojojojoj, vad to write...?

    BS
    Åååh din frustration lyser igenom och jag önskar att jag hade någon bra idé. Men det verkar ju som att denna kväll var bättre! Se det som den första - nu vänder det uppåt! Hon är ju i den åldern, om jag fattat det rätt. Så det går ju över (och kommer tillbaka när hon blir 12-13 ). på dig!

    Mrs B
    Stackars Malte och stackars er som har ett sånt åbäke med sjukdomar som bara avlöser varandra. NU snart måste det sluta!!! på dig med!

    på alla här förresten!

    Fjärde dagen på jobbet. Yei, jag fick igång min mail idag. Sen skrev jag ut en hög med färdiga jobb som ska arkiveras. Yei. Alltså, jag vette tusan... Hon är jättegullig och jag tror säkert det blir bra snart men när jag började på förra stället så började jag jobba första dagen, trots att det var flera år sen jag hade sysslat med det här. Men hittills har hon inte kommit på något som jag kan ta över/hjälpa henne med/börja med/avsluta/whatever och eftersom jag inte vet vad som ska göras så blir det ju inget gjort. Och hon har hur mycket som helst så hon hinner inte ens äta lunch. Våga släpp på kontrollen, säger jag. Jag kan ju det här! Sen idag sa hon att de hade åkt på mask hela familjen och aldrig blev av med den, att det smittades som tusan via luften och jag tänkte bara helvete jag som delade en mandarin med henne igår nu kliar det i stjäääääärteeeeen..... Men en kul grej är att jag ska jobba som konnsult på mitt gamla jobb nästa vecka, hahahah! Där vet jag ju vad jag ska göra, om inte annat. YEII!!! (den här gången med entusiasm)

    Sweetie
    Tjohooo vad skönt att det gick bra med chefen!!!!! You rock!!!

    Snart Frugan L
    åååh jag kan inte tänka mig något värre än att träffa gravida (nåja, nu har jag hamnat i blassé-stadiet igen) och du måste göra det varje dag - vilken tortyyyyyr!!! MEN!!! Du kommer att bli det snart, så är det bara!!!!

    I tidningen här har det varit en följetong om ett par som haft 15 missfall på raken, innan de upptäckte att hon hade brist på protein C (???), och nu är hon i v 36. Hur hon orkat med alla missfall fattar jag inte! Men skönt att de hittade på felet. Jag hatar ju att inte veta vad det beror på, det kanske är därför som man bara HATAR när andra i ens närhet blir gravida *ping* så bara. OM man vet vad felet är så har man ju inte längre otur på samma sätt. Nu famlar vi ju i blindo.

    Men nästa vecka så är det ju dags för nästa insemination och då jäklar!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!