• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Morning girls,

    Här inget nytt under solen. Lite blod hit och dit och imorse steg tempen ytterligare. Galet att jag för första gången på 2,5 år vill ha min mens men attans vad jag längtar efter en normal kropp igen.

    Vänner - tror det är högst vanligt med pojkar som vill sminka sig eller klä sig som sin mamma. Min väninnas son var likadan och henns make livrädd!!!

    Frullan - kul med jobbet men trist med dagis. Läste i DN häromdagen att kön var olidligt lång på vissa håll i Stockholm.

    Kängu - som flera har kommenterat så funkar det säkert med barn och liten lägenhet. Första året så behövs ju inte så stort men därefter kan det nog vara läge att titta på något större. Förstår absolut känslan av att vilja kunna stänga om sig.

    Blivande fru L - jobbigt att jobba som bm när man försöker att få barn. Jäkla vad frustrerande! Skönt att er utredning har startat och hoppas allt ser bra ut. Vad är ert nästa steg? Inseminationer?

  • Lapinette

    Enligt CvL så ska jag testa imorgon igen och sedan återkomma till dem. Jag blöder ju inte mycket men det kommer i omgångar samt att jag emellanåt har ont i magen. Har läst en låååååååååång tråd på FL som handlar om mf och där är det två tjejer som blödde länge efter sina, 3 respektive 4 veckor. Jag har nu passerat 4 veckor och hoppas det slutar snart.

  • Lapinette

    Telis - har ingen aning men troligen mycket lågt?! Hon sa bara att testet inte sa så mycket ...

  • Lapinette

    Telis - ja, det är inte ofta man hoppas på mens men det vore skönt att slippa dessa blödningar ... *viskar* idag har det inte kommit något!!!

    EA - gröna och gula saker, paprikor!!!!

    Sorry tjejer är så jäkla asocial just nu. Hoppar in här ibland och följer inte alls era diskussioner. Ägnar min datatid till att surfa runt på olika resmål istället ... drömmer mig bort.

  • Lapinette

    Telis - har övergått i googlandet av missfall till Kalifornien (igår var jag i Namibia! ).

  • Lapinette

    muggles - visst är det så, här inne pratar vi allt möjligt strunt men det är ju en barntråd så det är inte konstigt att det ämnet dyker upp ganska så ofta. Det enda jag har att bidra med är hur pass mycket blod respektive hur hög min temp är dagligen (intresseklubben antecknar).

  • Lapinette

    EA - det enda jag inte får ihop är varför ni diskriminerar de gröna paprikorna?

  • Lapinette

    EA - snacka om snurrig det skulle ju vara diskriminering av de röda!!!

  • Lapinette

    Januari är en skitmånad träningsmässigt! Bara en massa gröngölingar som helt plötsligt fått för sig att de ska börja träna. Ser fram emot februari mars när de har gett upp!

    Telis - vet inte om jag ska skriva om resorna här men har nu skippat Las Vegas och Grand Canyon för att slippa köra så in i bängen mycket men är nu lite inne på att lägga till Lake Tahoe.

  • Lapinette

    Ore - lycka till med både bilder och träning!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!