• Bumlis

    han har rivit sönder dom

    Jag kan tycka att det är bra att det visar sig nu hur han förhåller sig till att gifta sig med dig. Med motvilja säger jag: vad GLAD att det visar sig nu!!! Du känner säkert att du sitter mitt i skiten, men det går att komma ur den. Jag tycker precis som elsi att du inte ska gå lös på hans saker, det löser ingenting. Använd istället den energin till att vara en nivå över och fatta rätt beslut. Och komma på rätt väg. Var glad att du inte sitter fast i ett äktenskap med honom som är fyllt av bråk.

  • Bumlis

    Precis min tanke.
    Han behöver ju faktiskt inte vara aggressiv bara för att han river sönder inbjudningskorten. (Jag antyder inte att det är ok att riva sönder dem)


    tonårsmorsa skrev 2008-11-22 18:43:26 följande:
    Att han rivit itu inbjudningskorten behöver ju inte betyda att han är aggressiv på något vis, utan helt enkelt bara inte är överens med dig. Om han är aggressiv överlåter jag till dig att avgöra, och är så fallet kan jag bara råda dig att lämna honom omedelbart.
  • Bumlis

    Åh, mitt hjärta värker för dig! Men det var den absolut rätta vägen att gå.
    Hoppas du kan sköta om dig ordentligt nu och bli läkt från det här.

    KRAM!!!

    Chapel of Love skrev 2008-11-25 13:29:06 följande:


    hej allajag har ställt in bröllopethan vill att vi ska skjuta upp bröllopet 2 månaderjag sa till han jag vill inte gifta mighela bröllopet hade kännts så falsktmår bättre nu faktiskt efter alla tårarmen detta va det bästa han fick väl panik när vi skulle skicka inbjudningarnaså det va väl därför han rev dommen som sagt jag anser att han gjorde oss en tjänstför han har inte varit intresserad av detta allsjag gick in för detta till maxmedans han bara kände panikenför ett bröllopjag önskar er alla lycka till med era bröllophoppas att ni inte behöver gå igenom samma sak som jag har gjortpuss & kram till er alla
Svar på tråden han har rivit sönder dom