• zeddy

    Det där med barn..

    Det har vi också funderat på.. Har också en kompis som har 2 barn och alla som brukar vara barnvakt åt dem är bjudna på bröllopet..

    Så vi ska nog göra så att kan de verkligen inte hitta barnvakt så får barnen komma iaf, vi vill ju gärna att barnens föräldrar kommer! Jag har inga barn själv, men jag skulle tro att föräldrar tycker att det är skönt att komma iväg utan barnen. Så jag tror inte att de andra blir sura!

    Och det är ER dag!!

  • zeddy

    Just precis så ska vi också göra!

  • zeddy

    Det är faktiskt sant, det finns olika slags föräldrar..
    Hemlighetsmakeri får det bli!

    Den familjen jag nämde med två barn är just en sån familj som barnen är en förlängning av kroppen.. Iaf så tycker mamman så..

    Jag vill bara tillägga att jag INTE vill trampa på några tår, säger bara min åsikt!

    En till präst skrev 2008-11-24 14:17:50 följande:


    Beror alldeles på hur era vänner är, men många föräldrar kommer inte ens försöka fixa barnvakt om de vet att det finns en öppning för att de kan ta med sig barnen. Ska ni göra skillnad mellan den här familjen som faktiskt inte KAN få barnvakt och alla andra bör ni nog sköta det hur hemligt som helst.Många föräldrar tycker det är helt ok att ha barnvakt och tycker för egen del att det är kul att få gå på vuxenfest.Andra föräldrar ser sina barn som en förlängning av den egna kroppen och blir förolämpade av tanken på att de inte skulle få följa med överallt.
Svar på tråden Det där med barn..