• Höstbrud-07

    Inbjudningskorten, röriga?

    Om texten ovan alltså är själva inbjudan känns det som för mycket info. Inbjudan ska hållas enkel och ren, med endast info om dag, tid, plats, osa, klädkod, typ. Tycker jag i alla fall. Däremot all info ovan kan ni ju ha på ett infoblad som bilaga, det är ju kul.

  • Höstbrud-07

    Jag tittade i ditt galleri innan jag skrev första inlägget men blev inte så mycket klokare. Men nu ser jag själva inbjudan, den ser jättefin ut. Men, är det alltså fyra olika sidor? En inbjudan, en med texten i ts, en med infoblad och en med vägbeskrivning? Varför inte slå ihop texten i ts och infobladet, går inte det? Dvs använd texten som du skrev ovan, den är ju väldigt trevlig, men gör om den så att den verkligen ger all info?


    27juni2009 skrev 2008-11-28 12:20:24 följande:
    om du kikar in i mitt galleri så ser du mitt upplägg. alltså en sida med inbjudan, vem som vigs, vart o vilken dag, klädkod samt osadet jag skrev i ts är på en annan sida på ytterligare en annan sida finns infobladet o på ytterligare en sida finns vägbeskrivningarna,men som sagt kika in i galleriet så blir det nog mer klart hur upplägget är tänkt
Svar på tråden Inbjudningskorten, röriga?