Inlägg från: Rebellen75 |Visa alla inlägg
  • Rebellen75

    September 2009 del 2

    MyochErlend skrev 2009-01-22 22:14:38 följande:
    får du det??bor ni i samma stad då ??
    Nej vi bor inte i samma stad men hon hade just flyttat och på Posten hittade de bara mig Nu bor hon i Örebro. tänk att man håller koll på sånt fast man aldrig har träffas.
  • Rebellen75

    Vårt nya datum blir 19sep. Sambon fyller 40år den 16 sep. Så vi slår ihop festerna. Har tänkt skriva något sånt här på inbjudningarna

    XX fyller 40 och det ska vi fira.........

    Nästa sida

    ........ med en bröllopsfest

    Välkomna att fira med oss bla bla..

    Det är bara fyra stycken som vet att vi planerar giftemål efter 13år tillsammans.

  • Rebellen75
    MyochErlend skrev 2009-01-22 22:30:13 följande:
    oj så smart det var kul...vet folk att ni ska gifta er ?? är ni förlovade ??
    Det är min syster som ska sjunga och två kompisar till mig som ska vara tostmadam och tärna + m2b syster för hon gifter sig i juli så vi pratade ihop oss om datum innan. De är de enda som vet, därför var det ganska enkelt att flytta fram datumet från maj till sep. Vi har varit förlovade i 6år (var tvungen att ta av mig ringen för att kontrollera ) Vi har tre barn ihop så vi lever som gifta redan nu så många har nog gett upp hoppet på oss.
  • Rebellen75

    Sen slipper vi ha två fester som var tänkt från början, men man har ju inte hur mycket pengar som helst.

  • Rebellen75

    Har ni börjat prova klänningar eller rent av köpt redan? Jag vet vad jag vill ha men har inte provat någon klänning alls. Tänk om det inte blir som man tänkt sig, borde försöka palla mig iväg till någon uthyrare bara för att se vad man passar i för modeller.

  • Rebellen75

    Försökte få gubben involverad på gästlistan men det blev inga fler än vad jag redan skrivit. Tycker det är så svårt vilka man ska bjuda. M2b umgås jättemycket med sina kusiner så de kommer, jag däremot känner knappt mina, har 17st. Men jag har fem syskon istället. Jag skulle vilja ha fler barndomskompisar med men M2b tycker inte det för jag inte umgås med dem längre. Men när jag väl träffar dem är det som i går vi sågs. Nu har vi kommit upp i 65 gäster så man borde ge sig men vill ha lite yngre medelålder på gästerna. Hade hoppas på min "familj" från USA skulle komma men de har inte råd pga den rådande ekonomin. .

    Hur tänker ni???

  • Rebellen75

    Gubben fyller 40 samma vecka men vi väljer bort alla hans jobbarkompisar, skulle vara kul om de kom för det är så härligt gäng men då blir det typ 40st till- GÅR INTE.

    Jag skulle vilja ha två tjejer från jobbet men vi är bara 4 tjejer så det känns inte rätt heller. Gud vad man kan vela fram och tillbaka.

  • Rebellen75

    var in och kikade. 50kr för de var ju toppenpris. Tur att det är någon som är vaken. Ligger här på soffan med min dotter som tittar på turtels. Hon somnade 17.30 igår så hon har sovit de hon behöver men det har inte hennes mamma.

  • Rebellen75

    Vi kommer att bo på hotell natten innan också + bröllopsnatten. Så nu får vi en bra start på dagen och närmare till frisör och fotograf.

  • Rebellen75
    Trudilutt skrev 2009-02-08 20:40:15 följande:
    Vi har valt den lördagen eftersom min blivande fyller jämnt i nära anslutning =)
    Vi gifter oss helgen före er. 19/9 av samma anledning. M2b fyller 40 år den 16 så vi slår ihop festerna till en.
  • Rebellen75

    Jag måste lägga på ett kål gällande inbjudningarna. M2b farbror som är min "svärfar", sedan den riktiga har gått bort, har bokat sin årliga resa till Grekland och kommer hem veckan efter vårt bröllop. De vet inget om våra planer men gubben fyller 40 två dagar innan så vi tänkte att de borde ha tänkt på det. Min svärmor kommer hem från grekland också i samma veva men som tur är två dagar innan bröllopet. M2b syster kommer samtidigt från grekland, hon vet om bröllopet så hon påminnde mamma om 40års festen. Hoppas inga fler tänker åka utomlands, skit samma mindre släkt = mer kompisar. Får man tänka så högt?

  • Rebellen75
    Trudilutt skrev 2009-02-16 08:21:39 följande:
    Har alla här inne berättat för föräldrarna?
    Vi har inte berättat. De som vet är min syster( ska sjunga i kyrkan) M2b syster bor i Grekland + att hon gifter sig i sommar också.

    M2b har sagt att hon är välkommen på 40 års fest den 19sep. Hon undrade varför M skulle komma från grekand i sep.
  • Rebellen75

    Jag finns kvar Känns som om inget går framåt. Ringde därför min syster som ska sjunga i kyrkan. Pratade om vad för sånger hon ska sjunga och vilka psalmer som vi ska ha men kom inte fram till så mycket. Hon tycker vi har gått om tid.

    Veckorna bara går och man tänker på bröllop men det händer inte så mycket praktiskt

    Vi har i alla fall kollat med guldsmeden om mina ringar. Så nu har jag ingen ring alls, han har min förlovningsring som mall till de 2 nya ringarna jag ska ha. Så det blir sammanlagt 9,1mm ring på fingret. Även om han gör de till mig har jag öppetköp om jag inte skulle gilla dem. Känns skönt.

    Skulle vilja åka och prova klänning i grannstädera för att hitta något. Här har vi två butiker men vill prova mer. Få se om man tar sig till Stockholm här framöver ( 10mil dit ) men det är inte lätt att få tiden att räcka till med tre barn. Det är kanske därför man ska gifta sig först sedan skaffa barn

Svar på tråden September 2009 del 2