Inlägg från: MulleNuh |Visa alla inlägg
  • MulleNuh

    Nervös!!!! OT!!

    jag har förretsen ätit en annan medicin en gång.. DEN kan man bli rädd för!!!

    Googla och se vad du kan få upp! Den finns ej på Fass då den inte är godkänd. Det är bara några hudläkare som kan skriva ut den.

    roaccutan

  • MulleNuh

    *jlsshföksfn* (dregglar lite)


    passionsblomman skrev 2008-12-05 19:25:40 följande:
    HUR går det nu då MulleNuh!!!?har du blivit helt konstig och biverkad, eller mår du bra?
  • MulleNuh

    haha nä men jag mår som vanligt.. Har rökt lite mindre idag fastän jag inte har "försökt"!

    Tanken är ju att jag ska röka som vanligt i 12 dagar efter start.

  • MulleNuh

    jaa jag fasar just för det! Inte fan vill jag röka när man är så fin i sin klänning!!!


    090208 skrev 2008-12-06 21:01:39 följande:
    Nar jag gick ner i vikt sa levde jag pa kaffe och *taadaa* cigg. Gick ner 6 kg... Men nej, inget jag rekommenderar. Smygrokte nar jag var ivag pa semester utan min man, och nu nar han ar borta. Mar inte hallon efter... Men det ar sa gott! Alskar OCH hatar att roka!Rokte nar jag gifte mig, usch vad ful jag kande mig da! I brudklanning med en cigg...Slutade en manad senare, skont!
  • MulleNuh

    Usch!! Om jag MÅSTE röka ute vid tex en busshållsplats så går jag bort och gömme mig så INGEN får någon rök på sig!

    Idag har jag inte ens tagit morronciggen än!? Så konstigt!


    lillabruden skrev 2008-12-06 23:31:09 följande:
    jaa det är ju inte precis attraktivt att röka....enligt mig iallafall!Den där reklamen för Becel på TV som säger 'Om du kunde se ditt hjärta, hade du tagit bättre hand om den då?' Den är faktiskt jättebra.... om man kunnat se lungorna, eller blodcirkulationen och hela systemet i kroppen, då hade man nog inte rökt.....Jag stod på busshållsplatsen igår morse, hade missat bussen och 20min till nästa så jag tänkte jag skulle käka lite frukost medans jag väntar.. går o köper en god macka+julmust på Pressbyrån och ställer mig fint och väntar på bussen och äter. Vad händer? Jo en tjej kommer och ställer sig sidan om mig tar upp en cigg och röker. Vinden/röken blåser rakt på mig Jag får såklart flytta mig men vissa, och jag menar vissa inte alla! har ingen respekt för oss som inte röker!!Nä, spara hälsan, spara pengar och tillåt mig äta utan rök på busshållsplatsen
  • MulleNuh

    Wow!! Det borde verkligen komma hit!!
    Mörk Ängel skrev 2008-12-08 17:13:41 följande:


    Satt precis och läste ett häfte från skolan och där stod det att man i USA har tagit fram tv-spel för barn där t.ex. barnet får poäng då de förstår hur de ska ta hand om en elefant med diabetes - detta spelet används för barn med diabetes som då ökar sin förmåga att ta hand om sig själva. Alltså förståelsen för hälsan ökar. Det finns för andra sjukdomar också, såsom astma men också för att avskräcka barn från att röka. Vilket fungerar bra!Jag tyckte det var så intressant när jag nyss läste detta så jag var bara tvungen att dela med mig!(Men det kanske är känt så att jag bara missat att det finns såna tv-spel?)
  • MulleNuh

    haha ja det ser äckligt ut!! Fy jag var med om det värsta när jag bodde i malmö förut.. Det var en "grill" jag ofta gick och köpte lunch på. Så en kväll när jag gick förbi så står "kocken" och lagar mat där inne med en CIGG i mungipan! Jag handlade aldrig där mer..

  • MulleNuh

    Fast jag luktar faktiskt aldrig rök!! Vilket är konstigt.
    Men ja hyn får ju en helt annan lyster...


    lillabruden skrev 2008-12-09 08:24:10 följande:
    Det här med rökning har ju verkligen blivit en stor debatt om man tänker på rökförbud osv. men alla håller ju faktiskt med om att det är oattraktivt, äkligt och onödigt.. Så frågan är varför folk inte slutar..... (talar i stora drag här såklart!)Undrar lite om det är en ursäkt för att vara taskig mot sigsjälv.....lilla rebellen inom liksom... Men som jag brukar säga, dem svåraste besluten är oftast dem rätta och att sluta röka är inte lätt (vad jag förstått...)! Så kämpa på!!!!Bara tänk så fin hy du kommer få när du slutat röka MulleNuh! Och andedräkten kommer bli som en sommarbris...ögonen klarnar och förhoppningsvis får du värme tillbaka i fötter och händer!
  • MulleNuh

    Jo det går helt ok!!
    På fredag är det rökstopp. Än så länge har faktiskt ganska mycket av röksuget försvunnit. Röker kanske hälften mot normalt.


    Troll1 skrev 2008-12-09 12:49:49 följande:
    Passionsblomman: Här är den och jag såg i tanttråden att du behövde denna med tror jag.
    MulleNuh: Hur går det?
Svar på tråden Nervös!!!! OT!!